با حفظ وحدت به عهد خود با شهدا پایبند باشیم

تاریخ انتشار: 1396/09/13    تعداد بازدید: 17

با حفظ وحدت به عهد خود با شهدا پایبند باشیم

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: کنگره 12 هزار شهید آذربایجان غربی یک افتخار برای مردم استان است و سبب زنده ماندن یاد و نام شهدا می‌شود.

سیدمهدی قریشی امروز در آئین اختتامیه کنگره ملی ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی که در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار شد، اظهار داشت: مسئله شهادت و توفیق دستیابی به آن ارزش بزرگی دارد.

استاندار آذربایجان غربی نیز گفت: اقامه و تحکیم اصول ادیان ابراهیمی، حفظ وحدت، تحکیم پایه های امنیت و آرامش جامعه، در پیش گرفتن سیاست هایی که منجر به تحکیم کرامت انسانی شهروندان در داخل و تقویت وجهه ملت ایران در خارج از کشور باشد، از جمله موارد مهمی هستند که اگر قرار است بر سر عهد خود با شهدای عزیز باشیم نباید لحظه ای از آن غفلت کنیم.

محمدمهدی شهریاری با بیان اینکه با حفظ وحدت به عهد خود با شهدا پایبند باشیم، افزود: گرامیداشت شهدا در قالب یک کنگره کار بجا و پسندیده ای است اما گرامیداشت واقعی شهدا و ایثارگران در آنست که در هنگام انجام خدمت، وظایف خدمتی خود را به درستی و کمال انجام دهیم که اگر از انجام درست وظایف غفلت کنیم بسنده کردن به همایش و کنگره چیزی بیش از یک رسم نمادین نخواهد بود.

در پایان این مراسم و با حضور مقامات کشوری و لشکری، خانواده شهیدان احمد و ناصر کاظمی، بروجردی و مهدی باکری، تمبر ویژه کنگره ۱۲۰۰۰ شهید استان، ۱۷۰ عنوان کتاب شهدا، فیلم سینمایی «تو می‌مانی» و سایر محصولات فرهنگی کنگره رونمایی شد.

برچسب ها : وحدت, ارومیه, شهدا, قریشی