الازهر خواستار برگزاری اجلاس اسلامی جهانی در مورد قدس شد

تاریخ انتشار: 1396/09/20

الازهر خواستار برگزاری اجلاس اسلامی جهانی در مورد قدس شد

شیخ الازهر ضمن هشدار در مورد پیامدها و عواقب تصمیم دونالد ترامپ، مبنی بر شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، خواستار برگزاری اجلاسی اسلامی جهانی در این زمینه شد.

شیخ احمد الطیب خواستار برگزاری اجلاسی جهانی برای حمایت از قدس شد؛وی گفت که این تصمیم آمریکا به معنی بی حرمتی به حقوق ثابت فلسطینیان و عرب ها در شهر قدس و قبله نخست مسلمانان و بی توجهی به احساسات و عواطف بیش از یک میلیارد و نیم مسلمان و میلیون ها مسیحی است.

طیب تأکید کرد که قدس و هویت فلسطینی عربی آن باید مسئله تمامی انسان های منصف و عاقل در جهان باشد تا ملت فلسطین و میلیون ها عرب و مسلمان اعتماد خود را به کارآمدی جامعه بین الملل و نهادهای آن از دست ندهند.

شیخ الازهر علمای ارشد الازهر و شورای حاکمان مسلمان را به نشست فوری برای بررسی پیامدهای این تصمیم ترامپ فراخواند.

برچسب ها : شیخ الازهر, احمد الطیب, قدس