زمانی که اسم ایران می آید، قلب دشمن از ترس به لرزه در می آید

تاریخ انتشار: 1396/10/13

زمانی که اسم ایران می آید، قلب دشمن از ترس به لرزه در می آید

معاون دبیر کل حزب الله گفت: لبنان نگران مسئله فلسطین است و حزب الله از ابتدا فلسطین را قطب نمای خود قرار داده است.

شیخ نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان پیرامون نقشه شوم رژیم صهیونیستی و متحدانش پیرامون قدس در نشستی رسانه ای  گفت: راه حل مسئله فلسطین مقاومت است و انتفاضه بخشی از آن است و ما باید به عنوان یک رویکرد اساسی از آن حمایت کنیم .

وی تصریح کرد: ما باید به وحدت محور مقاومت افتخار کنیم تا پیروز شویم، مقاومت جنبشی در قلب ملت فلسطین است که با خود خاک زیر پای اسرائیلی ها را به حرکت در می آورد تا در آن تثبیت نشوند، رسانه ها نباید اقدام مبارزان هرچند کوچک را نادیده بگیرند.

شیخ قاسم تاکید کرد: فلسطینی ها در این مسیر پیروز خواهند شد و اشغالگران باقی نخواهند ماند.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان در ادامه با اشاره به نقش ایران در محور مقاومت منطقه و نابود سازی تروریست توسط آن، گفت: زمانی که اسم ایران می آید، قلب دشمن  از ترس به لرزه در می آید، کشورهای دنیا از تروریسم تکفیری حمایت می کردند، اما محور مقاومت توانست با اراده خود منطقه را از لوث وجود تکفیری ها آزاد کند.

شیخ قاسم تصریح کرد: آنها از ما می خواهند از ایران دوری کنیم تاما را پراکنده کنند، ایران پیروز خواهد شد و همواره در کنار مقاومت خواهد ماند ، باید به محور مقاومت و در راس آن ایران افتخار کرد.

برچسب ها : شیخ نعیم قاسم, حزب الله, ایران