ماحصل همایش گفتمان وحدت؛ تقریب دیدگاه های شیعیان و اهل سنت بود

تاریخ انتشار: 1396/10/24

ماحصل همایش گفتمان وحدت؛ تقریب دیدگاه های شیعیان و اهل سنت بود

فرماندار قصر قند تصریح کرد: در همایش گفتمان وحدت، بر این نکته تأکید شد که مشترکات شیعه و سنی آنقدر زیاد است که مفترقات در آن به چشم نمی آید و انسان با کیاست هیچ گاه فضا را برای دشمنان فراهم نمی کند تا از اندکی تفاوتی که میان فرق اسلامی خصوصا شیعه و سنی است، سوء استفاده کنند.

"حمیرا ریگی" فرماندار شهرستان قصرقند و از برگزارکنندگان همایش گفتمان وحدت که روز چهارشنبه در چابهار برگزار شد در گفتگو با خبرنگار تقریب به جمع بندی از نتایج این همایش پرداخت و گفت:به حول و قوه ی الهی توانستیم از آزمونی بزرگ سربلند بیرون آییم، توانستیم در جهت تحکیم وحدت میان شیعه و سنی همایشی را برگزار کنیم که حضور بزرگان و استقبال پرشور جوانان وبانوان، آن را کم نظیر کرد و اعمال دیدگاه نخبگان در برگزاری آن؛ این همایش را تا حد یک گردهمایی فراملی ارتقا بخشید.

وی ادامه داد:ما حصل این همایش که محصول هم اندیشی و همکاری فرمانداری قصرقند و منطقه آزاد چابهار با معاونت فرهنگي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي و مركز گفتمان صلح برای همه بود؛ تقریب دیدگاه های شیعیان و اهل سنت بود.

فرماندار قصر قند تصریح کرد: دراین همایش بر این نکته تأکید شد که مشترکات شیعه و سنی آنقدر زیاد است که مفترقات در آن به چشم نمی آید و بر این مهم تأکید شد که «المومن کیس» و انسان با کیاست هیچ گاه فضا را برای دشمنان فراهم نمی کند تا از اندکی تفاوتی که میان فرق اسلامی خصوصا شیعه و سنی است، سوء استفاده کنند.

وی ادامه داد:دشمن سالهاست به دنبال تفرقه افکنی است و این همایش فرصت مغتنمی را فراهم آورد که بزرگانی مانند حضرت آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب؛ حجت السلام و المسلمين حاج آقاي موسوي امام جمعه چابهار و شيخ الحديث مولانا حاج عبدالرحمان چابهاری امام جمعه محترم اهل سنت چابهار ائمه محترم جمعه و جماعات سایر شهرهاي استان در فضایی علمی و با حضور دانشگاهیان و نخبگان شیعه و سنی به موشکافی مشترکات بپردازند.

ریگی افزود:نخستین ثمره این همایش که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برگزار شد، نماز وحدتی بود که شیعه و سنی برادروار در جشنواره گردشگری غذای انباگ در قصر قند در کنار هم اقامه کردند و حالا امیدوارانه از نشستی سخن می گوییم که می تواند الگوی مناسبی برای گردهمایی هایی از این دست و زمینه ساز توسعه منطقه در بستر وحدت شیعه و سنی باشد.

فرماندار قصرقند اظهار داشت:رشد و بالندگی منطقه با مدد جوانانی محقق خواهد شد که در این همایش حضور داشتند و حالا بهتر می دانند که نقاط مشترک شان می تواند زمینه تحولی عظیم در همه زمینه ها را فراهم آورد.

وی ادامه داد: امروز با افتخار می گوییم که نخستین گام را مقتدرانه برداشتیم و باید اندیشمندانه برای گامهای بعدی و بسترسازی توسعه و مشارکت عمومی فارغ از مذهب برنامه ریزی کنیم؛ این فرصت را مغتنم می دانم تا تقدیر کنم از حضور عزیزانی که وجودشان وزن همايش را افزایش داد و کیفیت را بر مباحث افزود و بار علمی گردهمایی را صدچندان کرد؛ امیدواریم بتوانیم در این راه و تحت توجهات ویژه حضرت حق، محکم و امیدوار و با تدبیر؛ گام برداریم.ان شاء الله.

برچسب ها : ریگی, فرماندار قصر قند