تلاش برای وحدت مسلمین یک وظیفه عمومی است

تاریخ انتشار: 1396/12/20

تلاش برای وحدت مسلمین یک وظیفه عمومی است

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید نجات حسینی نژاد نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کرمانشاه با حاج ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت این استان دیدار و گفت و گو کرد.

نماینده دانشگاه‌ ادیان و مذاهب در استان کرمانشاه در این دیدار با معرفی این دانشگاه افزود، تلاش برای وحدت مسلمین یک وظیفه عمومی است و دانشگاه ادیان و مذاهب در این راستا قدمهای بزرگی را برداشته است.

دکتر سید نجات حسینی نژاد ادامه داد دانشگاه ادیان و مذاهب بر خاسته از حوزه علمیه موفقیت های بسیاری را در عرصه های علمی و پژوهشی بدست آورده است.

وی جذب طلاب اهل سنت رای برای ادامه تحصیلات تکمیلی یکی از اقدامات عملی این دانشگاه در جهت تقریب و وفاق بین مذاهب اسلامی دانست.

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب با دعوت از امام جمعه اهل سنت کرمانشاه برای بازدید ازدانشگاه ادیان و مذاهب اظهار امیدواری کرد که این دیدار سرآغازی برای فعالیتهای علمی و فرهنگی دراستان کرمانشاه درعرصه ادیان و مذاهب گردد.

در این دیدار ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه با خیر مقدم گویی به نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب از شخصیت علمی و فرهنگی ریاست دانشگاه حضرت حجه الاسلام والمسلمین نواب تجلیل کرد و افزود حجه الاسلام والمسلمین نواب درعمل ثابت کرده است که به تقریب بین مذاهب اسلامی اعتقاد قلبی دارد.

ماموستا محمدی ‌با استقبال از این اقدام وزین دانشگاه ادیان و مذاهب در معرفی نمایندگان استانی ادامه داد، با نظر به ظرفیت های کرمانشاه این استان آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های علمی و فرهنگی ‌با دانشگاه ادیان و مذاهب را دارد.

وی افزود درآینده نزدیک با حضور در دانشگاه ادیان ومذاهب از نزدیک با فعالیتهای این دانشگاه آشنا خواهم شد.

لازم به ذکر است در این دیدار صمیمی جناب ماموستا محمدی امام جمعه محترم اهل سنت کرمانشاه در تماس تلفنی با ریاست دانشگاه ادیان ومذاهب ضمن اعلام آمادگی برای همکاریهای دوجانبه از ایشان برای سفر به استان کرمانشاه دعوت بعمل آورد.