انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه فرهنگیان

تاریخ انتشار: 1396/12/20

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه فرهنگیان

حجه الاسلام والمسلمین دکتر عباس توان نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کرمان از اعلام آمادگي رئيس دانشگاه فرهنگيان براي انعقاد تفاهم نامه همكاري با دانشگاه اديان و مذاهب خبر داد.

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کرمان با ریاست دانشگاه فرهنگیان کشور دیدار و گفت و گو کرد.

وی افزود،در دیدار با دکتر خنیفر ریاست دانشگاه فرهنگیان مقرر گردید زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی فی ما بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه فرهنگیان ایجاد شود.

همچنین دكتر توان ضمن معرفي دانشگاه اديان و مذاهب با اشاره به تلاش هاي حجت الاسلام و المسلمين سید ابوالحسن نواب رياست دانشگاه ادیان و مذاهب براي توسعه فضای گفت و گو و تعامل میان ادیان و تلاش برای صلح و دوستی میان ادیان و مذاهب اظهار امیدواری کرد دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه فرهنگیان در راستای رسالت خویش همکاری های خوبی را در این زمینه داشته باشند.

در اين نشست دکتر خنیفر رئيس دانشگاه فرهنگيان كشور نیز با اذعان به شناخت خود از حجت الاسلام والمسلمين نواب و دانشگاه ادیان و مذاهب، اضافه کرد آماده هرگونه همكاري های علمی و پژوهشی  فی ما بین دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه ادیان و مذاهب هستیم.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, دانشگاه فرهنگیان