سفیران تقریب دانشگاه ادیان و مذاهب ندای اتحاد و همدلی را سر می دهند.

تاریخ انتشار: 1396/12/22

سفیران تقریب دانشگاه ادیان و مذاهب ندای اتحاد و همدلی را سر می دهند.

دکتر علی ملکی نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان تهران با حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری دیدار و گفت و گو کرد.

وی با اشاره به فعالیتهای تقریبی این دانشگاه افزود: دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب با ایمان و باور قلبی به تقریب مذاهب اسلامی و وحدت مسلمانان از همه توان خود برای پیشبرد آرمان قرآن که همان امت واحد اسلام است، استفاده می کند و سفیران تقریب این دانشگاه با سفر به استانهای مختلف کشور و دیدار با شخصیتهای برجسته شیعه و سنی ندای اتحاد و همدلی را سر می دهند.

در این دیدار که حجت الاسلام والمسلمین سید حامد علم الهدی معاونت امور ایران مجمع جهانی تقریب  نیز حضور داشت، دکتر علی ملکی  خواستار همکاری های مشترک بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه مذاهب اسلامی شد.

در این نشست صمیمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی  نیز از آمادگی خود جهت  هرگونه همکاری علمی ـ پژوهشی در راستای اهداف مشترک خبر داد.

همچنین در این جلسه طرفین بر جذب دانشجوی مشترک و برگزاری  دوره های های کوتاه مدت آموزشی و را اندازی کرسی فقه مقارن تأکید کردند.