حضور در مجامع بین المللی از اقدامات اساسی دانشگاه ادیان و مذاهب است

تاریخ انتشار: 1396/12/23

حضور در مجامع بین المللی از اقدامات اساسی دانشگاه ادیان و مذاهب است

دکتر ولی‌الله نصیری نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور در جمع اساتید و طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان به تشریح اهداف و برنامه‌های دانشگاه ادیان و مذاهب پرداخت.

وی در این جلسه صمیمی با اشاره به فعالیت‌های علمی ـ پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب به سؤالات حاضران درباره نحوه ادامه تحصیل در این دانشگاه پاسخ داد.

نصیری با اشاره به رشته‌های موجود در این دانشگاه آموزش مجازی را یکی از مزیت‌های این دانشگاه برشمرد و افزود: این دانشگاه با توجه به استقبال دانش‌پژوهان سراسر کشور جهت استفاده از فضای علمی ـ پژوهشی، آموزش مجازی (غیرحضوری) را در دستور کار خود قرار داده است و هم‌اینک بسیاری از دانشجویان این دانشگاه به صورت آموزش از راه دور به ادامه تحصیل می‌پردازند.

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان چهار محال و بختیاری با دعوت از اساتید و طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان برای بازدید از دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این دانشگاه از ظرفیت بسیار بالایی برای پرورش استعدادهای درخشان حوزوی و غیرحوزوی برخوردار است و این را مرهون تلاش‌ها و زحمات ریاست محترم دانشگاه حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه است.

دکتر ولی‌الله نصیری حضور در مجامع بین‌المللی و ارتباط با اندیشمندان حوزه ادیان و مذاهب را یکی دیگر از اقدامات اساسی و زیربنایی این دانشگاه دانست و ادامه داد: هر ساله هیئت‌های مختلف علمی از سراسر دنیا از این دانشگاه بازدید می‌کنند و دانشجویان این دانشگاه نیز از فرصت متقابل برای این تبادل علمی بهره‌مند می‌گردند.

در ادامه این جلسه، نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان چهار محال و بختیاری با حجج اسلام علیمردانی ریاست حوزه علمیه امام صادق(ع)، نصیری ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کوهرنگ، چراغی ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان، رنجبر عضو هیئت مدیره تبلیغ دفتر تبلیغات قم، قره‌باغی معاونت پژوهشی حوزه علمیه امام صادق(ع) دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین علیمردانی رئیس محترم حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان با تأکید بر اهمیت آشنایی طلاب حوزه‌های علمیه با مذاهب و ادیان مختلف از این اقدام دانشگاه ادیان و مذاهب جهت معرفی نمایندگان استانی تشکر کرد.

وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزش کوتاه‌مدت و فراهم شدن زمینه آموزش غیرحضوری و برگزاری مشترک همایش‌های علمی در اولویت قرار گیرد.

در پایان حاضران دیدگاه‌های خود در راستای ارتباط بیشتر با دانشگاه ادیان و مذاهب را با نماینده این دانشگاه در استان چهار محال و بختیاری در میان گذاشتند.