ایلام سرزمین مهر و مهربانی و مهد رشادت و ایثار است

تاریخ انتشار: 1396/12/27

ایلام سرزمین مهر و مهربانی و مهد رشادت و ایثار است

با دعوت نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان ایلام جمعی از خواهران طلبه حوزه‌های علمیه این استان روز شنبه 26 اسفندماه 96 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، جمعی از خواهران طلبه حوزه‌های علمیه استان ایلام روز شنبه 26 اسفندماه 96 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن قرار گرفتند.

خواهران طلبه حوزه‌های علمیه استان ایلام در سالن صدر دانشگاه ادیان و مذاهب با بیانات حجت‌الاسلام‌والمسلمین جعفرطیاری، قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی دانشجویی در جریان اهداف و رسالت های آن قرار گرفتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جعفرطیاری در این جلسه با اشاره به بیانیه رسالت دانشگاه، اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب را همانند اهداف حوزه علمیه خواند که بر اساس رهنمودهای اهل‌بیت در راستای تقریب مذاهب و ادیان فعالیت می‌کند.

قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به مناظرات امام رضا (ع) با پیروان سایر ادیان، این گونه گفتگوها در دانشگاه ادیان و مذاهب را برگرفته از همین سیره ائمه خواند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب، همچنین با اشاره به رشادت‌های مردم ایلام در ایام جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، رسالت امروز همه مردم ازجمله استان ایلام را حفظ دستاوردهای نظام و دفاع از ولایت دانست.

در بخش دیگری از این جلسه خواهران طلبه سؤالات خود را درباره دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کردند.

گفتنی است در آغاز این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی یاسمی فرد، نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان ایلام با تجلیل از شخصیت مردمان خوب این استان ، ایلام را سرزمین مهر و مهربانی و مهد‌ رشادت و ایثار دانست.

وی همچنین گزارشی از این استان و آمار حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های آن ارائه کرد.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, استان ایلام, حوزه علمیه خواهران