بیانیه انجمن دانش آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/12/27

بیانیه انجمن دانش آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب

تشکیل مجمع نمایندگان استانی دانشگاه ادیان و مذاهب، گام دیگری در مسیر اهداف والای دانشگاه و موجب سرافرازی و امتنان دانش‌آموختگان و تمامی منسوبین به این مجموعه ممتاز علمی است

به بهانه آغاز به کار مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در استانها  شورای مرکزی انجمن دانش آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور بیانیه ای از حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب تقدیر و تشکر کرد.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ابوالحسن نواب(زید عزه)

با سلام و احترام؛

اقدام مدبرانه حضرتعالی در تشکیل مجمع نمایندگان استانی دانشگاه ادیان و مذاهب، گام دیگری در مسیر اهداف والای دانشگاه  و موجب سرافرازی و امتنان دانش‌آموختگان و تمامی منسوبین به این مجموعه ممتاز علمی است. انتخاب شایسته افراد موجه و فرهیخته به عنوان سفیران دانشگاه ادیان در سراسر کشور از جانب حضرتعالی و مجموعه تحت مدیریتتان و حضور موثر این نمایندگان در مجامع علمی، دینی و رسانه‌ای سبب معرفی بیش از پیش جایگاه و وزانت علمی، فرهنگی و اجتماعی این مرکز علمی و دانش‌آموختگان آن به جامعه ایران اسلامی شده است. از این‌رو شورای مرکزی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب به نمایندگی از تمامی دانش‌وران این مجموعه بر خود لازم می‌داند که کمال امتنان و قدردانی را به محضر آن مجاهد خستگی‌ناپذیر علم و عمل، تقدیم نماید. امید است که این اقدام خجسته در مسیر نیل به اهداف جهان‌شمول و والای دینی، انسانی و علمی این دانشگاه، موثر افتد.

شورای مرکزی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه ادیان و مذاهب

برچسب ها : انجمن دانش آموختگان, دانشگاه ادیان و مذاهب