سالی سرشار از تفاهم و تعامل را در سرتاسر ایران اسلامی رقم خواهیم زد

تاریخ انتشار: 1396/12/28

سالی سرشار از تفاهم و تعامل را در سرتاسر ایران اسلامی رقم خواهیم زد

حجه الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در پیامی به نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور فرا رسیدن سال جدید را تبریک گفت.

در قسمتی از این پیام آمده است که : مطمئن هستم که با همت و تدبیر شما، سالی سرشار از تفاهم و تعامل را در سرتاسر ایران اسلامی رقم خواهیم زد و ضمن شناساندن ظرفیت های حوزه علمیه و دانشگاه ادیان و مذاهب به جویندگان دانش و بینش، مسیر این دانشگاه را برای خدمت رسانی بهتر و دانش گستریِ بیشتر هموار خواهیم کرد.

متن کامل این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه حلول سال نوی خورشیدی، وظیفه خود می دانم که ضمن تقدیر از شما، نمایندگان فکور و خدوم دانشگاه ادیان و مذاهب، که صادقانه و مخلصانه به اهداف این دانشگاه، یعنی بسط تعالیم دینی و اخلاقی، از راه شناخت متقابل و گفت وگوی عالمانه، خدمت می کنید، پیشاپیش، فرارسیدن بهار طبیعت و تحول انسانیت را تبریک و تهنیت بگویم.

لطفا مراتب ارادت و تهنیت اینجانب و همه مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان را به نمایندگان محترم مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در استان، علمای اعلام، دانشگاهیان و فرهنگیان، مدیران اجرایی و همه هم استانی های خود از پیروان ادیان توحیدی و مذاهب اسلامی، ابلاغ فرمایید.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب