معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد؛
برنامه های فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در ماه مبارک رمضان
رئیس جمهور در نشست فوق‌العاده سران سازمان همکاری اسلامی:
آخرین جمعه رمضان به عنوان روز قدس در تقویم همه کشورهای اسلامی گنجانده شود
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه:
وحدت بین مسلمانان شیعه و سنی ضرورتی اجتناب ناپذیر است
حجت الاسلام والمسلمین بی آزار شیرازی:
عامل اصلی اختلافات عدم شناخت صحیح و کافی از یکدیگر است
رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
شهید آیت الله سید محمد باقر صدر دارای سه بُعد تقریبی بودند

بیانیه مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور

تاریخ انتشار: 1397/01/26

بیانیه مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور

آشنایی با زبان دین یک ملت از ضرورت های تعامل فرهنگی با آنان است.

مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور با صدور بیانیه ای از علاقه مندان مطالعات ادیان و مذاهب دعوت دعوت به عمل می آورد که از فرصت باقی مانده برای حضور در این مرکز معتبر علمی استفاده کرده و به سمت افق های جدیدی در آسمان علم حرکت کنند.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ  وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ

آیه 11 سوره مجادله

آشنایی با زبان دین یک ملت از ضرورت های تعامل فرهنگی با آنان است.

دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان اولین مرکز علمی - تخصصی ادیان و مذاهب در ایران ، با بیش از یک دهه فعالیت ، تجربیات ارزنده ای در این زمینه داشته است ارتباطات علمی و فرهنگی گسترده این دانشگاه با بسیاری از مراکز علمی، فرهنگی و پژوهشی معتبر دنیا گواه این دستاورد است.

اکنون دانشگاه ادیان و مذاهب با کادر علمی ممتاز و امکانات آموزشی مناسب در صدد جذب دانشجو برای دوره های مختلف کارشناسی ارشد (حضوری و غیر حضوری) و دکتری (حضوری) است از این رو مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور از تمامی علاقه مندان به مطالعات ادیان و مذاهب به ویژه طلاب علوم دینی،دعوت به عمل می آورد که از فرصت باقی مانده برای حضور در این مرکز معتبر علمی استفاده کرده و به سمت افق های جدیدی در آسمان علم حرکت کنند.

مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب

برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به آدرس الکترونیکی azmoon.urd.ac.ir مراجعه فرمایید.