معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد؛
برنامه های فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در ماه مبارک رمضان
رئیس جمهور در نشست فوق‌العاده سران سازمان همکاری اسلامی:
آخرین جمعه رمضان به عنوان روز قدس در تقویم همه کشورهای اسلامی گنجانده شود
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه:
وحدت بین مسلمانان شیعه و سنی ضرورتی اجتناب ناپذیر است
حجت الاسلام والمسلمین بی آزار شیرازی:
عامل اصلی اختلافات عدم شناخت صحیح و کافی از یکدیگر است
رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
شهید آیت الله سید محمد باقر صدر دارای سه بُعد تقریبی بودند

آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب بهترین فرصت برای طلاب و روحانیون اهل سنت است

تاریخ انتشار: 1397/02/22

آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب بهترین فرصت برای طلاب و روحانیون اهل سنت است

آزمون ورودی کارشناسی ارشد غیر حضوری دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی صبح جمعه برای نخستین بار با حضور فارغ التحصیلان مدارس علوم دینی در حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تقریب از گلستان، 170 نفر از فارغ التحصیلان مدارس علوم دینی اهل سنت استان های گلستان، سمنان، مازندران و خراسان شمالی که مورد تایید دبیرخانه برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور بودند توانستند در این آزمون شرکت کنند.

گفتنی است؛ این آزمون در 10 رشته کارشناسی ارشد غیر حضوری برگزار شد و قبول شدگان از اول مهر در برنامه ریزی آموزشی این دانشگاه شرکت می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین  نورعلی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری نخستین دوره آزمون ورودی کارشناسی ارشد غیر حضوری دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی در گرگان، اظهار کرد: برای طلاب و روحانیونی که فرصت حضوری در دانشگاه ممکن نیست شرکت در این آزمون بهترین فرصت است تا از مجاری غیر حضوری ادامه تحصیل بدهند.

نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی در استان گلستان با بیان اینکه این دانشگاه از بین فارغ التحصیلان خواهر و برادر مدارس علوم دینی اهل سنت در مقطع کارشناسی ارشد به صورت غیر حضوری دانشجو می پذیرد، تصریح کرد: 170 نفر از فارغ التحصیلان مدارس علوم دینی اهل سنت استان های گلستان، سمنان، مازندران و خراسان شمالی که مورد تایید دبیرخانه برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور بودند توانستند در این آزمون شرکت کنند.

وی، افزود: این آزمون در 10 رشته کارشناسی ارشد غیر حضوری برگزار شد و قبول شدگان از اول مهر ماه به صورت غیر حضوری در کلاس ها و برنامه ریزی های آموزشی این دانشگاه شرکت می کنند.

به گفته وی؛ آن دسته از شرکت کنندگانی که بتوانند در آزمون ورودی دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی قبول شوند و دروس تکمیلی را در دانشگاه بگذرانند، مدرک تحصیلی سطح 2 را دریافت می کنند.

حجت الاسلام دیلم، خاطر نشان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی به لطف خدا در آینده نزدیک برنامه های علمی، کنفرانس ها و همایش هایی در سطح استان برگزار می کند.