در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی مطرح شد

تاریخ انتشار: 1397/02/24

در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی مطرح شد

تمهیدات دانشگاه ادیان و مذاهب برای تحصیلات تکمیلی طلاب حوزه علمیه خراسان

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب روز گذشته 23 اردیبهشت با تولیت آستان مقدس رضوی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب،حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی دانشگاه، از توسعه برخی اقدامات آموزشی این دانشگاه جهت فراهم نمودن زمینه تحصیلات تکمیلی طلاب به‌ویژه طلاب حوزه علمیه خراسان خبر داد.

بر پایه این گزارش،رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از تولیت آستان قدس رضوی برای سخنرانی در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی پیش روی دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی نیز ضمن قدردانی از اقدامات صورت پذیرفته توسط این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب از نزدیک با فعالیت‌های آن آشنا شود.

گفتنی است این دیدار  در محل دفتر تولیت آستان قدس رضوی صورت گرفت .