فراکسیون اهل سنت مجلس مردم را به هوشیاری فراخواند

تاریخ انتشار: 1397/03/08

فراکسیون اهل سنت مجلس مردم را به هوشیاری فراخواند

در شرایط کنونی که دشمنان برای بر هم زدن اتحاد و همدلی ما تلاش می کنند، وظیفه همه است که با هوشیاری از هر اختلاف افکنی دوری کنیم.

به گزارش خبرگزاری تقریب، در این بیانیه آمده است : ما ایرانیان از اقوام، ادیان و مذاهب مختلف تشکیل شده‌ایم و این تنوع قومی، دینی و مذهبی فرصتی عظیم برای رشد و تکامل ما و شناخت باورهای مختلف بوده است تا ملتی متعصب نمانیم و درخصوص دیگران پیش داوری نکنیم، به اعتقادات و باورهای دیگران احترام بگذاریم و بدون شک یکی از رمزهای سر بلندی ایران کهن همین اصل اساسی، اخلاقی و اعتقادی بوده است.

این بیانیه می افزاید: در شرایط کنونی که دشمنان منطقه ای و جهانی ما با صرف هزینه ‌های هنگفت و برنامه ‌ریزی‌های پیچیده درصدد بر هم زدن اتحاد ، همدلی و آرامش ایران عزیز هستند، وظیفه همه ما است با هوشیاری از هرگونه اختلاف ‌آفرینی دوری کنیم. هم در کلام امام فرزانه این نظام اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) و هم در قانون اساسی و هم درعرف و ادب ایرانی، توهین و هتک حرمت ادیان و اقوام و مذاهب محکوم و امری خلاف شریعت، قانون، عقل، اخلاق و جوانمردی است.

دربخش دیگری از این بیانیه آمده است : متاسفانه اخیرا اظهارات بی ‌شرمانه و غیرقابل تصوری از سوی یکی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در فضاهای مجازی منتشر شده که جز تاسف و تالم همه ایرانیان و شادی دشمنان این آب و خاک کهن حاصلی نداشته است.

نمایندگان فراکسیون اهل سنت مجلس افزودند : این فرد هم به شریعت اسلام و هم به نماز به عنوان ستون آخرین دین آسمانی و هم به قوم با ایمان، میهن دوست و سربلند بلوچ که شناسنامه هویتی ایران و ایرانیان هستند، جسارت و توهین کرده که قطعا و یقینا این جرم نابخشودنی باید در اسرع وقت از سوی مقامات امنیتی و قضایی کشور به طور شفاف و قانون ‌مند رسیدگی شود تا مرهمی باشد بر زخم دل همه ایرانیانی که ذره ذره وجود آنها عشق به هموطنان بلوچ و همه اقوام ایرانی است.

این بیانیه اضافه کرد : اینجانبان نمایندگان ملت ایران و اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با قلبی مالامال از اندوه و درد، رفتار و گفتار این فرد مخالف اسلام، ایران و ضد امنیت و وحدت ایران را محکوم کرده و درخواست برخورد قاطع قضایی با ایشان را داریم. در این خصوص نظارت و پیگیری لازم را انجام داده و گزارش آن را به اطلاع مردم عزیز ایران خواهیم رساند.

این بیانیه می افزاید: از مردم با ایمان و غیرتمند بلوچستان و علمای با ایمان آن خطه درخواست داریم با همدلی و وحدت و آرامش روح واحد ایرانی را به نمایش گذاشته و نشان دهند ما یادگار یک تاریخ باعظمت و عضوی از یک ملت سربلند و با ایمان و متحد و یکپارچه ‌ایم و هیچ فرد یا افراد مغرض و متعصب و جاهلی نمی ‌تواند این عظمت تاریخی و اتحاد ملی ایرانیان را به چالش بکشند، بدون شک بهترین پاسخ ما به هر فرد هتاکی، محبت به همه ایرانیان و احترام به باور و اعتقادات همه انسان ‌ها است.