آغاز ثبت نام برای شرکت در سی‌و دومین کنفرانس وحدت اسلامی

تاریخ انتشار: 1397/08/19

آغاز ثبت نام برای شرکت در سی‌و دومین کنفرانس وحدت اسلامی

دفتر تقریب مذاهب اسلامی از دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در سی‌ و دومین  کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی دعوت به ثبت‌نام می‌کند.

سی‌و دومین کنفرانس وحدت، سوم آذرماه سال جاری رسما در سالن اجلاس سران با موضوع "قدس، محور وحدت امت" آغاز به کار می‌کند.

دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور اطلاعیه ای ضمن دعوت از همه فرهیختگان برای شرکت در سی و دومین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام کرد: همه اساتید و دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در سی و دومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی طبق سنوات گذشته می‌توانند جهت ثبت‌نام به دفتر تقریب مذاهب اسلامی واقع در ساختمان امام موسی صدر، اتاق 141 مراجعه کنند.

در این این اطلاعیه آمده است :سی‌و‌ دومین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی روز شنبه 3 آذرماه 1397 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران برگزار خواهد شد.

گفتنی است با توجه به محدودیت خاص حضور در کنفرانس و صدور محدود دعوت‌نامه، اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

برچسب ها : کنفرانس وحدت اسلامی, دفتر تقریب مذاهب اسلامی, دانشگاه ادیان و مذاهب