گزارش نشست علمی آیت الله دکتر مبلغی

انتشار ویژه نامه فتوای تاریخی مقام معظم رهبری

تاریخ انتشار: 1389/09/07

انتشار ویژه نامه فتوای تاریخی مقام معظم رهبری

اين فتوا كه به نوعي آب سردي بر روي فتنه اي كه مي رفت سو ظن هاي بسياري در جوامع اسلامي ايجاد كند محسوب مي شود تقدير و ...

ويژه نامه 'فتواي تاريخي مقام معظم رهبري' از سوي خبرگزاري تقريب(تنا) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاري تقريب(تنا)، در سرمقاله اين ويژه نامه با عنوان 'ان هذه امتكم...' آمده است: اين فتوا كه به نوعي آب سردي بر روي فتنه اي كه مي رفت سو ظن هاي بسياري در جوامع اسلامي ايجاد كند محسوب مي شود تقدير و تحسين علماي اسلامي در سراسر جهان بويژه علماي اهل تسنن را بر انگيخت و بازتاب بسيار گسترده اي در جهان اسلام بويژه در ميان برادران اهل سنت داشت.

در ادامه اين مطلب مي خوانيم: فرمايش رهبر انقلاب اسلامي مبني بر حرام بودن توهين به ام المومنين و عايشه آسودگي كساني را كه براي نزديكي مذاهب اسلامي تلاش مي كنند به دنبال داشته است اين فتوا كمك كرد تا احترام به مقدسات و رموز ديني مذاهب مختلف نزد مسلمانان چه شيعه و چه سني افزايش يابد.

فتواي ايشان حركتي حكيمانه براي بسته شدن باب فتنه شيعه و سني قلمداد شد و توانست توطئه هاي آمريكا و اسرائيل براي شكستن صفوف مسلمانان را خنثي كند.

در بخش ديگري از اين سرمقاله آمده است: فتواي مقام معظم رهبري پاسخ قاطعي است به همه كساني كه مصالح جامعه اسلامي را در نظر نمي گيرند و با ايراد اظهاراتي خلاف مشاعر اسلامي باعث ايجاد فتنه شيعه و سني مي شوند.

در بخش گزارش اين ويژه نامه نيز مطالبي چون فرازهايي از سخنان وحدت بخش رهبر فرزانه انقلاب خطاب به مسلمانان شيعه و سني،فتوايي با دانش صحيح و درك عميق و درباره وحدت گرايي رهبر انقلاب از جواني تاكنون درج شده است.

عناوین بخش گفت و گوي اين ويژه نامه بدین شرح است:
فتواي رهبر انقلاب درست منطبق بر سيره امام صادق (ع) است، مجمع تقريب از ديگر مراجع تقليد هم درباره وحدت اسلامي استفتا كند.
 العاصي: فتواي امام خامنه اي بسيار خردمندانه بود.
 فتواي آيت الله خامنه اي بايد در كل جهان اسلام گسترش يابد.
 ائمه جمعه فتواي رهبر معظم انقلاب را تبيين كنند.

در اين ويژه نامه و در بخش اخبار آن نيز عنوان هايي چون اهانت به همسران پيامبر (ص) را محكوم مي كنيم، فتواي رهبر انقلاب احياگر تشيع در جهان اسلام بود، فتواي آيت الله خامنه اي در ميان علما و مردم مصر تاثير بسزايي داشته است، بازتاب فتواي مقام معظم رهبري در لبنان و فتواي رهبر انقلاب قلوب مسلمانان را به هم نزديك كرد، به چشم مي خورد.

علاقه مندان براي مشاهده كامل ويژه نامه فتواي تاريخي مقام معظم رهبري مي توانند به لينك زير مراجعه كنند:

برچسب ها : فتاوای مقام معظم رهبری, تقریب مذاهب