گزارش نشست علمی آیت الله دکتر مبلغی

مراجع معظم تقلید و برپائی دوره های نقدفرق انحرافی

تاریخ انتشار: 1389/09/07

مراجع معظم تقلید و برپائی دوره های نقدفرق انحرافی

اعلام آمادگي آيات عظام "مکارم شيرازي" و "سبحاني" براي تدريس در دوره‌ های تربيت مربي نقد ويژه فرق و نحله هاي انحرافي

مسئول مرکز آموزش‌هاي فرهنگي و کاربردي دفتر تبليغات اسلامي از اعلام آمادگي آيات عظام "مکارم شيرازي" و "سبحاني" براي تدريس در دوره‌هاي تربيت مربي نقد ويژه فرق و نحله هاي انحرافي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري تقريب "تنا
حجت الاسلام "علي اصغر ثنايي" با اعلام اين خبر گفت: حضرات آيات سبحاني و مکارم شيرازي براي تدريس در دوره تربيت مربي ويژه نقد وهابيت در يکي از موضوعات تبار شناسي يا شبهه شناسي براي دانش پژوهان اعلام آمادگي کرده‌اند.

وي يادآور شد: امروز به دلايل خاص سياسي و عقيدتي، مباني اصيل اسلامي توسط فرق و نحله هاي انحرافي مورد هجمه قرار گرفته؛ به طوري که رهبر معظم انقلاب نيز در سفر اخيرشان به قم بر اين مسئله تأکيد کردند؛ بر اين اساس اين مرکز در جهت آموزش مبلغان در راستاي مبارزه با نحله‌ها و فرق انحرافي گام هاي مهمي برداشته تا خلأهاي موجود پر شود.

ثنايي در خصوص فعاليت‌هاي مركز آموزش‌هاي فرهنگي کاربردي افزود: اين مرکز مفتخر است بيش از يک هزار نفر را در دوره‌هاي تکميلي در عرصه‌هاي مختلف همچون گرايش وهابيت، بهايئت، تصوف و عرفان‌هاي نوظهور آموزش داده است و امروز بيش از ۴۷۰ نفر در دوره عمومي و ۱۳۴ نفر در دوره تکميلي شرکت مي‌کنند که ۶۷ نفر از آنها بانوان هستند.

مسئول مرکز آموزش‌هاي فرهنگي کاربردي ادامه داد: در راستاي آموزش مبلغان و ارتقاي سطح بينشي و بصيرتي مبلغان شيعه و سني در کردستان گام هاي خوبي برداشته شده است و طي ماه هاي گذشته اولين دوره آن در کردستان برگزار شد.

حجت الاسلام ثنايي ادامه داد: آموزش و تربيت مربيان و مدرسان در زمينه آشنايي تخصصي با نحله ها و فرق انحرافي و نوظهور به منظور تأمين نيروي توانمند جهت پاسخ گويي به سؤالات و شبهات دانشجويان و دانشگاهيان از ديگر اقدامات اين مرکز به شمار مي‌رود.

حجت الاسلام ثنايي با اشاره به اين که دوره‌هاي آموزشي اين مركز به دو صورت عملي و تئوري برگزار مي‌شود، افزود: دوره‌هاي عملي در قالب اردو در راستاي آشنايي با شخصيت‌ها بزرگ اهل سنت داخل کشور و شخصيت‌هاي مهم خارج کشور برپا مي‌شود، هم‌چنين کارگاه هاي آشنايي با مباني فکري، منبع شناسي و متون فرقه وهابيت و فنون کلاسداري و روش تحقيق به صورت عملي برگزار مي‌شود.