ارسال دومین محموله از هدایا به مناطق زلزله‌زده غرب کشور

تاریخ انتشار: 1396/10/02

ارسال دومین محموله از هدایا به مناطق زلزله‌زده غرب کشور

رئیس دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب از ارسال دومین محموله هدایای خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه خبر داد.

دکتر علی آقانوری رئیس دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب درباره فعالیت‌های این دفتر در خصوص کمک به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه گفت: دفتر تقریب مذاهب اسلامی پس از اطلاع از ضایعه دردناک زلزله در استان کرمانشاه وظیفه خود دانست تا در حد بضاعت، وظیفه انسانی اسلامی خود را با جمع‌آوری هدایای نقدی و غیرنقدی خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب و ارسال این هدایا به مناطق زلزله‌زده به جای آورد. در این راستا سفیران تقریب دفتر تقریب مذاهب اسلامی ضمن عزیمت به مناطق زلزله‌زده غرب کشور و حضور در میان زلزله‌زدگان و دلجویی و ابراز همدردی با این عزیزان، هدایای خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب را در اختیار آنان قرار دادند.

رئیس دفتر تقریب مذاهب اسلامی در ادامه از ارسال دومین مرحله از هدایای دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد و گفت: دومین محموله از هدایای خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب شامل لوازم‌التحریر، لباس گرم، پتو، وسایل گرمایشی و لوازم بهداشتی و غیره روز شنبه دوم دی‌ماه 1396 به مناطق زلزله زده ارسال شد.

دکتر آقانوری در پایان از حمایت‌ها و کمک‌های حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان ادیان و مذاهب و ابراز همدردی آنان با هموطنان‌مان در غرب کشور تشکر و قدردانی کرد.

برچسب ها : دکتر آقانوری, دفتر تقریب مذاهب اسلامی, سفیران تقریب