هرگز قبله نخست را در برابر تجاوزات اسرائیل تنها نخواهیم گذاشت

تاریخ انتشار: 1397/03/01

هرگز قبله نخست را در برابر تجاوزات اسرائیل تنها نخواهیم گذاشت

رئیس جمهور ترکیه در دفتر حزب عدالت و توسعه تأکید کرد که کشورش حمایت خود از مسجد الاقصی را ادامه می دهد.

"رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه گفت که کشورش تا زمان برقراری ثبات و امنیت و آرامش در شهر قدس به مبارزاتش ادامه می دهد.

اردوغان این مطلب را روز گذشته در مراسم  افطاری که به افتخار تعدادی از سفرای کشورهای خارجی در دفتر مرکزی حزب عدالت و توسعه در شهر آنکارا ـ پایتخت ترکیه ـ برگزار شده بود، عنوان کرد.

وی یادآور شد: ما عزم خود را برای پایبندی به حقوق خود در رابطه با قدس جزم کرده ایم و هرگز قبله نخست خود را در برابر جنایات رژیم صهیونیستی تنها نخواهیم گذاشت.