نقش امام صادق در تثبیت و تعمیق اندیشه های شیعی در برابر افراط ها و تفریط ها

تاریخ انتشار: 1397/04/14

نقش امام صادق در تثبیت و تعمیق اندیشه های شیعی در برابر افراط ها و تفریط ها

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت سالروز شهادت صادق آل محمد علیهم السلام نشست علمی نقش امام صادق علیه السلام در تثبیت و تعمیق اندیشه های شیعی در برابر افراط ها و تفریط ها برگزار می نماید.

این مراسم همزمان با سالروز شهادت رئیس مذهب حضرت امام جعفر صادق علیه السلام روز یکشنبه 17 تیرماه 1397 با سخنرانی آیت الله نجم الدین مروجی طبسی بعد از نماز ظهر در محل نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

برچسب ها : آیت الله طبسی, دانشگاه ادیان و مذاهب, نشست علمی