آیت‌الله محقق داماد در دیدار رییس و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛

تاریخ انتشار: 1397/04/21

آیت‌الله محقق داماد در دیدار رییس و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛

معرفی اسلام و تشیع به صورت آکادامیک همواره از دغدغه های بزرگان دینی بوده است.

حجت‌الاسلام سید ابوالحسن نواب رییس دانشگاه ادیان و مذاهب به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی با آیت‌الله سید علی محقق داماد دیدار و گفت و گو کردند .

برپایه این گزارش، آیت‌الله محقق داماد در این دیدار ضمن خیر مقدم به میهمانان از فعالیت‌های حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه در دوره مدیریت مرکز خدمات حوزه علمیه و نیز تلاش‌های وی در راستای آشنایی طلاب فاضل با ادیان و مذاهب مختلف تقدیر کرد

آیت الله محقق داماد به ضروت‌ها و سابقه اقدامات حوزه درباره ادیان و مذاهب اشاره کرده و گفتند:‌ در گذشته اقدامات متفرقی در حوزه ادیان و مذاهب صورت گرفت که از جمله می توان به تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی روحانی که با نبود امکانات در آن زمان، کار بسیار سنگینی بود اشاره کرد .

ایشان در ادامه گفتند : در دوره حضور در شورای مدیریت حوزه علمیه قم، کوشیدیم دروس تخصصی را برای طلاب تدوین کنیم از جمله این‌ها، دروس مربوط به ادیان و مذاهب بود که متأسفانه نتوانستیم متولی برای این امر در حوزه پیدا کنیم.

عضو اسبق شورای عالی حوزه های علمیه افزود؛ اقدامات جناب آقای نواب در راه اندازی مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب ،قابل تقدیر است و واقعاً فرصت مغتنمی است.

ایشان اهمیت معرفی صحیح شیعه به پیروان دیگر ادیان را یادآور شدند و گفتند: در گذشته جسته و گریخته فعالیت‌هایی برای معرفی شیعه در جهان صورت می‌گرفت. به خاطر دارم که بر اثر فعالیت‌های تبلیغی حکومت آل‌سعود علیه شیعه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، علمای مالزی به این مسئله حساس شده و در صدد آشنایی با تشیع برآمدند و همین امرباعث مطرح شدن تشیع در دیگر کشورها شد. ایشان افزودند ؛بعضی علما نیز قبل و بعد از انقلاب مانند مرحوم آیت الله حائری و مرحوم آیت الله محققی با این هدف به دیگر کشورها سفر می‌کردند،اما این‌ها اقداماتی پراکنده بودلذا معرفی شیعه به صورت آکادمیک رسالت بسیار خطیر و مهمی است.

وی گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین نواب ایده‌های خوب و والایی رادر راستای کمک به تحقق آرمانهای دینی انتخاب می‌کنند و الحمدلله موفق هستند .

آیت االه محقق داماد به تاسیس و راه اندازی مرکز خدمات حوزه توسط آقای نواب اشاره کرد و گفت؛ پایه‌گذاری مرکزی برای حمایت از طلاب ، خدمت عمده‌ای به حوزه بود زیرا فراهم آوردن رفاه ابتدایی برای طلاب همواره از دغدغه های مراجع عظلم تقلید بوده و در زمان آیت‌الله العظمی گلپایگانی نیز بعضی از این حمایت ها را می خواستیم شروع کنیم اما به نتیجه نرسید.

آیت‌الله سید علی محقق داماد در پایان اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب را بسیار سنگین توصیف کرد و ضمن توصیه به خلوص در عمل برای پیمودن این راه و رسالت سنگین، برای مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب آرزوی توفیق کرد.

برچسب ها : ایت الله محقق داماد, سید ابوالحسن نواب, دیدار