آیت الله دوزدوزانی یادگار علمی امام خمینی بود

تاریخ انتشار: 1397/04/23

آیت الله دوزدوزانی یادگار علمی امام خمینی بود

جامعه علمی و مذهبی کشور، به ویژه حوزه های علمیه در سوگ یکی از استوانه های علمی و خدومِ برخاسته از تبریزِ عالِم خیز به عزا نشست.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی ارتحال آیت‌الله محسن دوزدوزانی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء

آیت الله دوزدوزانی، فقیه نام آور و استاد شاگردپرورِ حوزه علمیه قم، پس از عمری تحصیل، تحقیق و تدریس علوم دینی و نیز انجام خدمات سترگِ دینی، تبلیغی و فرهنگی دار فانی را وداع گفت.

اینجانب به نمایندگی از کادر علمی و اداری و همه استادان و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب،رحلت این مرجع عالی مقام را به حوزه های علمیه، مقام معظم رهبری،همه مراجع تقلید و عموم متدینان به ویژه مردم شریف آذربایجان تعزیت عرض می کنم و علو درجات این یادگار علمیِ مراجع فقید، به ویژه امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) را از خداوند متعال خواهانم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب