به منظور ارتقا سطح همکاری ها

تاریخ انتشار: 1397/04/24

به منظور ارتقا سطح همکاری ها

نشست مشترک دو دانشگاه مهم دینی در تهران برگزار شد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم و معاونین وی با حجت الاسلام و المسلمین مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در تهران دیدار و راهکارهای اجرایی شدن تفاهم‌نامه اخیر دو دانشگاه را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در ابتدای این نشست معاونین دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن ارائه گزارشی از ظرفیت‌های دانشگاه و موضوعات مورد همکاری در قالب تفاهم‌نامه بر آمادگی خود در خصوص عملیاتی کردن مفاد این تفاهم‌نامه تأکید کردند.

در ادامه معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی نیز با تشریح فعالیت‌های معاونت‌های خود در یک سال گذشته، موضوعات و محورهای همکاری را مطرح نمودند.

در ادامه این نشست روئسای دو دانشگاه نشست‌های مشترک را سرآغازی برای فعالیت‌ها و ارتباطات مشترک علمی دانستند و بر اجرایی شدن هرچه سریع‌تر مفاد این تفاهم‌نامه تأکید کردند.

حجت الاسلام و المسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سخنانی با جمع‌بندی نظرات مطرح شده گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی همخوان ترین دانشگاه با دانشگاه ادیان و مذاهب است با توجه به حضور جناب آقای دکتر مختاری به عنوان مدیری جهادی و فعال و خوش فکر در این دانشگاه ، آینده‌ای پرکار و روشن در تعامل دو دانشگاه خواهیم داشت.

حجت الاسلام و المسلمین نواب تأکید کرد: در همه زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، همکاری‌های بین‌المللی، فرهنگی- دانشجویی، آموزش‌های کوتاه مدت و مجازی و مواردی که در تفاهم‌نامه ذکر شده آماده همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی هستیم.

گفتنی است دانشگاه مذاهب اسلامی از زیر مجموعه های مجمع تقریب بین المذاهب اسلامی می باشد.

برچسب ها : دانشگاه, مذاهب اسلامی, ادیان و مذاهب