نشست علمی «نقش ادیان و مذاهب در تأمین صلح و امنیت پایدار»

تاریخ انتشار: 1397/05/13

نشست علمی «نقش ادیان و مذاهب در تأمین صلح و امنیت پایدار»

دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب نشست علمی «نقش ادیان و مذاهب در تأمین صلح و امنیت پایدار» را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،‌ دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب نشست علمی «نقش ادیان و مذاهب در تأمین صلح و امنیت پایدار» را با سخنرانی آیت‌الله دکتر احمد مبلغی برگزار می‌کند.

این نشست علمی ساعت 11 روز سه‌شنبه شانزدهم مردادماه 1397 در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

آیت‌الله احمد مبلغی مدرس حوزه و دانشگاه،‌ عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی است.

برچسب ها : احمد مبلغی, ادیان و مذاهب, دفتر تقریب مذاهب اسلامی