حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)
پویشی برای مطالعه بیشتر؛
آخرین کتابی که خوانده‌ام
معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خبر داد:
آمادگی طلاب اهل‌سنت برای شرکت در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
آیت‌الله جنتی شخصیتی تقریبی و بین‌المللی دارند

نباید به مقدسات گروه ها و مذاهب اسلامی توهین شود

تاریخ انتشار: 1397/06/12

نباید به مقدسات گروه ها و مذاهب اسلامی توهین شود

حضرت آیت الله مکارم شیرازی جامعه اسلامی را بیش از هر زمانی نیازمند وحدت، انسجام و همدلی دانسته و تاکید کردند: اگر مسلمانان متحد باشند هیچ قدرتی نمی تواند بر آنها مسلط شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار شماری از علمای اهل سنت کردستان، با استناد به آیاتی از قرآن کریم، اختلاف را سم مهلک جامعه اسلامی و زلزله ای ویرانگر توصیف کردند.

ایشان جامعه اسلامی را بیش از هر زمانی نیازمند وحدت، انسجام و همدلی دانسته و تاکید کردند: اگر مسلمانان متحد باشند هیچ قدرتی نمی تواند بر آنها مسلط شود.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی نسبت به نقشه های شوم دشمنان برای ایجاد اختلاف در بین امت اسلام هشدار داده و گفتند: الان دشمنان به دنبال این هستند که گروه های مختلف اسلامی را به جان هم بیندازند و متاسفانه این کار را در عراق و سوریه نیز عملیاتی کردند.

ایشان همه گروه های اسلامی را به کنار گذاشتن اختلافات و تکیه بر مشترکات توصیه و فرمودند: امروز زمانی است که دشمن، اسلام را مزاحم منافع نامشروع خود می داند، از این رو باید بیدار و آگاه باشیم.

معظم له تاکید کردند: امت اسلام باید هوشیار باشند، دست به دست هم دهند و توطئه های دشمنان را در نطفه خفه کنند.

حضرت آیت الله  مکارم شیرازی در ادامه سخنان خود با تصریح بر این که نباید به مقدسات گروه ها و مذاهب اسلامی توهین شود، گفتند: به همه توصیه می کنیم به مقدسات یکدیگر احترام بگذارند و بدانند که وحدت تنها و تنها در سایه عمل محقق می شود.

معظم له اشتراکات امت اسلام را به مراتب بیش از نقاط اختلاف دانسته وبیان داشتند: باید با تکیه بر این اصول و تقویت آنها و عمل به سفارشات پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت(ع) توطئه های دشمن را خنثی کنیم.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ساده زیستی حضرت امام رضوان الله تعالی علیه تاکید کردند: حضرت امام با همین ساده زیستی، اخلاص و توکل توانستند دنیا را تکان دهند و با همراهی مردم انقلاب را به پیروزی برسانند.

معظم له در پایان از کردستان به عنوان استانی زنده، بالنده، پیشرو و اثرگذار در انقلاب اسلامی یاد کرده و یاد و خاطره شهدای این منطقه را گرامی داشتند.

برچسب ها : آیت الله مکارم شیرازی, دانشگاه ادیان و مذاهب, دفتر تقریب