​​طوبی کرمانی در گفتگو با خبرگزاری تقریب:
اهمیت نقش زنان مسلمان برای حل مشکلات جهان اسلام
در مراسم رونمایی از «درآمدی بر اندیشه سیاسی امام موسی صدر» مطرح شد:
«ادیان در خدمت انسان» برندی در ادبیات فرهنگی و علمی کشور است
دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد؛
آغاز ثبت نام برای شرکت در سی‌و دومین کنفرانس وحدت اسلامی
به قلم دکتر حمیدرضا شریعتمداری در سایت دین آنلاین:
در سایه‌سار راهپیمایی اربعین
به قلم دکتر مهراب صادق‌نیا در سایت دین آنلاین:
اربعین، از نمایی نزدیک
یادداشت ریاست دانشگاه در روزنامه ایران:
پیام اربعین
قائم‌ مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب:
مراسم اربعین تجدید پیمان، رونق ایمان و شکوه انسان است

جنگ ما نماد کوچکی بود از آن اتفاق بزرگ در عاشورا

تاریخ انتشار: 1397/07/07

جنگ ما نماد کوچکی بود از آن اتفاق بزرگ در عاشورا

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در مراسم تقدیر از استادان ایثارگر دانشگاه ادیان و مذاهب که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد گفت: ما هرچه در اسلام داریم، از امام حسین(ع) و یارانش است. الاسلام محمدی الحدوث و حسینی البقا. امام حسین(ع) باعث ماندگاری اسلام شد و در این راه از همه چیز خود گذشت.

وی در ادامه گفت: گاه سؤال می‌شود که چرا هرساله مراسم عزاداری امام حسین(ع) با شور و حرارت بیشتر برگزار می‌شود. در جواب این سؤال یا شبهه باید گفت که در همه کشورهایی نمادهایی برای ایستادگی و مقاومت وجود دارد. گاه این نمادها و الگوها واقعی هستند و گاه غیرواقعی. در همه کشورها نماد سرباز گمنام وجود دارد. دلیل این‌کار آن است که روحیه ایستادگی و مقاومت در میان مردمان آن سرزمین حفظ شود.

ریاست دانشگاه در ادامه گفت: کشورهایی که می‌خواهند ماندگاری داشته باشند، باید اسوه ایستادگی و پایداری داشته باشند تا هر سال از او تجلیل کنند و مردم یاد مقاومت و پایداری آن بیفتند. اگر گروهی و ملتی و امتی سمبل فداکاری واقعی داشته باشد، آن هم خانواده پیامبرشان، آن هم بهترین و شناخته‌ترین نسل ممکن پیامبر و خانواده‌اش و او، این الگو بودن و فداکاری را در کمال خودش یعنی در راه مکتب انجام داده باشد، از طفل شش ماهه تا پیرمرد هشتاد ساله، آیا او مستحق تجلیل هرساله نیست؟ ما سمبل ایثار ساختگی و اسطوره نمی‌خواهیم. ما واقعیت را داریم. گروهی داریم که ایثار و فداکاری را به ما یاد دادند. یاد دادند که همه چیز را در راه حق فدا کنیم.

وی در ادامه گفت: ما نیازی به سمبل فداکاری به شکل ظاهری و نمادی نداریم و واقعی‌ترین ایثار را داریم و آن کربلا است و افتخار همه رزمندگان این بود که دنباله‌رو راه کربلا هستند. حضرت امام فرمودند که این محرم و صفر است که اسلام را نگاه داشته است و اگر کشور ما آن اسوه را نداشت، پیروز نمی‌شد. اگر برادر فداکار حسین بن علی(ع) در دست زیر آب کرد و آب را نخورد، ما در جبهه کسانی را داشتیم که قمقمه آبش را دست به دست کردند و همه دوازده نفر شهید شدند. این‌ها استاد و مربی و الگو داشتند. جنگ ما الگو داشت. جنگ ما حسین بن علی داشت و این مخصوص شیعیان نیست و بلکه متعلق به همه مسلمان‌ها است. رهبران اهل‌سنت در جای جای جهان از حسین بن علی(ع) دم زدند. همه مذاهب این اسطوره ایثار را قبول دارند و از آن تجلیل می‌کنند. جنگ ما نماد کوچکی بود از آن اتفاق بزرگ در عاشورا. ما به نام و یاد سرداران بزرگ عاشورا و فرزندان و دست‌پروردگان آنان در جنگ تحمیلی، امروز را روز بزرگداشت آنان می‌دانیم و معتقدیم این روز، روز بزرگداشت حسین بن علی(ع) و بزرگداشت ایثار و شهادت آن بزرگ ماندگار در تاریخ هستی است و جنگ نمادی کوچک بود از آن اتفاق بزرگ.

گفتنی است مراسم تقدیر از استادان ایثارگر به همت معاونت فرهنگی و به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد. در پایان این مراسم با تقدیم هدایایی از این استادان تقدیر به عمل آمد. این مراسم روز پنجشنبه پنجم مهرماه 1397 در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

برچسب ها : هفته دفاع مقدس, تجلیل از ایثارگران