همایش «مبانی گفت‌وگو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب»

تاریخ انتشار: 1397/07/10

همایش «مبانی گفت‌وگو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب»

همایش ملی «مبانی گفت‌وگو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب» با مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب 28 آبان ماه 97 در ارومیه مرکز استان آذربایجان غربی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد صالحی رئیس مرکز مطالعات ادیان و اقوام دانشگاه ارومیه و دبیر اجرائی همایش ملی «مبانی گفت‌وگو و راهکارهای عملی وحدت اقوام و مذاهب» گفت: این همایش که از سوی دانشگاه ارومیه و با مشارکت دانشگاه‌های استان آذربایجان غربی، دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه قم برگزار می‌گردد، علاوه بر محتوای علمی پژوهشی، یک همایش فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی بوده و با حضور و سخنرانی مسئولان بلندپایه کشوری همراه خواهد بود.

وی هدف اصلی از برگزاری این همایش را ارائه راهکارهای عملی هم‌زیستی و هم‌گرایی اقوام و پیروان ادیان و مذاهب اعلام کرد و افزود: در عصر حاضر، جهان تمدن‌گرای امروزی، تنها راه اتحاد و هم‌گرایی میان اقوام و ملل، چیزی جز گفت‌وگو و احترام به عقاید و حقوق دیگران و اخلاق‌مداری و انسانیت‌محوری نخواهد بود.

گفتنی است پیش‌تر تفاهم‌نامه همکاری بین دو دانشگاه ارومیه و دانشگاه ادیان و مذاهب به امضا رسیده بود.

برچسب ها : همایش ملی, محمد صالحی, دانشگاه ادیان و مذاهب, آذربایجان غربی