حضور دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب در راهپیمایی عظیم اربعین

تاریخ انتشار: 1397/07/15

حضور دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب در راهپیمایی عظیم اربعین

استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب خود را برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین آماده می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر انصاری قائم‌مقام معاونت فرهنگی دانشگاه از آمادگی مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین خبر داد.

وی گفت: اربعین نماد قدرت‌نمایی و اخوت و برادری مسلمانان و به‌خصوص شیعیان امیرالمؤمنین (ع) است.

قائم‌مقام معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: این موسم عظیم، فرصتی است تا بار دیگر با حضور در راهپیمایی عظیم ارادتمندان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین، یاد و خاطره مظلومیت‌های آل‌الله را گرامی بداریم.

وی گفت: پیاده‌روی اربعین، نماد عاطفه و ایثار خیل مشتاقانی است که سر از پا نشناخته برای ترویج و تحکیم پایه‌های اهل‌بیت(ع) قدرت نرم شیعه را به جهان نشان می‌دهند.

انصاری ادامه داد: بر این اساس اساتید دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان کانون علمی ترویج وحدت بین مسلمانان در بین عزاداران امام حسین(ع) در اربعین حضور خواهند یافت و مروج سیره همدلی و همزبانی با تأسی از فرامین اهل‌بیت(ع) خواهند بود.

برچسب ها : اربعین, دانشگاه ادیان و مذاهب