مراسم اربعین تجدید پیمان، رونق ایمان و شکوه انسان است

تاریخ انتشار: 1397/08/03

مراسم اربعین تجدید پیمان، رونق ایمان و شکوه انسان است

قائم‌مقام ریاست دانشگاه از حضور گسترده خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت‌الاسلام «مصطفی جعفرطیاری» قائم‌ مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به نزدیک شدن اربعین حسینی و مراسم‌های مرتبط با آن گفت: شهادت امام حسین(ع) و یاران وفادارش نقطه‌عطفی در تاریخ عبودیت و عشق به معبود است که در قاموس بشریت، صرف‌نظر از رنگ و نژاد، دین و مذهب جاودانه گردیده است.

معاون فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تأکید بر حضور گسترده همه اقشار در مراسم اربعین حسینی گفت: با گذشت قرن‌ها از تاریخ این واقعه جانسوز، هنوز حرارت آن در دل‌های انسان‌های آزاده ساری و جاری است و مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین گواه بر این ادعا است، چراکه در خیل عظیم این جمعیت، انسان‌هایی با نژاد، دین، زبان و آیین‌های متفاوت حضور دارند که پروانه‌وار به سمت نور حسینی حرکت می‌کنند و گرد این شمع عالم هستی طواف می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرطیاری ادامه داد: این سال‌ها و پس از سرنگونی رژیم منحوس بعث و رونق یافتن دوباره مراسم پیاده‌روی اربعین شاهد ظهور آیینی هستیم که برای شیعیان تجدید پیمان و برای مسلمان‌ها رونق ایمان و برای همه کسانی که در این همایش عظیم بشری حضور دارند، شکوه انسانیت است و گویی این خواست خداوند عزوجل بوده است که پس از هزاران سال تجلی شوکت یکی از ارکان ثقلین که همان اهل‌بیت پیامبر اعظم اسلام هستند، متجلی نماید.

وی در پایان هم‌چنین افزود: خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب از مسئولین، کارکنان، استادان و دانشجویان هم‌چنان‌که رسالت علمی خود را در راستای تجلی دین اسلام در پناه گفتمان بین ادیان و مذاهب در طول سال و در سنگر دانشگاه به انجام می‌رسانند، با شرکت در این راهپیمایی بزرگ آیینی ـ انسانی، تجدید پیمانی دوباره با امام حسین(ع) و آرمان‌هایش که همانا آزادگی انسان بود، خواهند کرد.

برچسب ها : دکتر جعفرطیاری, اربعین, دانشگاه ادیان و مذاهب