معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد
آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب در استانها و شهرهای مختلف برگزار می شود
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد:
تسهیلات جدید دانشگاه ادیان و مذاهب برای طلاب خراسان
دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
آغاز پذیرش اختصاصی طلاب در مقاطع ارشد و دکتری
سید ابوالحسن نواب در گفت‌وگو با خبرگزاری ابنا:
دانشکده شیعه‌شناسی افتخار دانشگاه ماست
معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می‌کند:
نشست تخصصی «بازخوانی پرونده مدعی یمانی»

آیت الله هاشمی شاهرودی عمر و آبروی حوزوی‌اش را وقف انقلاب و نظام اسلامی نمود

تاریخ انتشار: 1397/10/04

آیت الله هاشمی شاهرودی عمر و آبروی حوزوی‌اش را وقف انقلاب و نظام اسلامی نمود

خبر ارتحال اسف‌انگیز و اندوه‌بار حضرت آیت‌الله‌العظمی هاشمی شاهرودی (رضوان‌الله‌تعالی علیه) همگان را در غمی سنگین و بهتی جانکاه فرو برد.

در پی درگذشت حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدمحمود هاشمی شاهرودی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، پیام تسلیتی صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

إنا لله وإنا إليه راجعون

ایشان که پرورده مکتب فقهی اصولی شهید صدر بود، از آغاز با تبعیت از فرمان استادش که به ذوب شدن در امام خمینی فرامی‌خواند، عمر و سرمایه علمی و آبروی حوزوی‌اش را وقف انقلاب و نظام اسلامی نمود و با اهتمام علمی و نظری و التزام عملی به ولایت فقیه و جمهوری اسلامی، چند دهه از عمر شریف را در خدمت به نظام اسلامی در قوه قضائیه، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام صرف نمود.

خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب که از آغاز راه خود همیشه از حمایت و تشویق‌های آن فقیه دوراندیش بهره‌مند بوده است ضمن همدردی با بیت مکرم آن فقیه فقید و علاقه‌مندان و مقلدان آن فقیه نستوه، مراتب تسلیت خویش را به رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید و همه شیفتگان اسلام و ایران تقدیم می‌نماید.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب