معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد
آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب در استانها و شهرهای مختلف برگزار می شود
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد:
تسهیلات جدید دانشگاه ادیان و مذاهب برای طلاب خراسان
دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
آغاز پذیرش اختصاصی طلاب در مقاطع ارشد و دکتری
سید ابوالحسن نواب در گفت‌وگو با خبرگزاری ابنا:
دانشکده شیعه‌شناسی افتخار دانشگاه ماست
معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می‌کند:
نشست تخصصی «بازخوانی پرونده مدعی یمانی»

وداع با یار باوفای انقلاب

تاریخ انتشار: 1397/10/04

وداع با یار باوفای انقلاب

به مناسبت رحلت مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی (رضوان الله تعالی علیه) مراسم یادبودی فردا از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب می گردد.

به مناسبت رحلت مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی(رضوان الله تعالی علیه) مراسم یادبودی چهارشنبه پنجم دی ماه 1397از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب بعد از نماز ظهر برگزار می گردد.

این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در محل نماز خانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است پس از مراسم یادبود آن فقیه عالیقدر خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم تشییع و خاکسپاری رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت خواهند کرد.

معاونت فرهنگی دانشگاه از تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان برای شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آورد.

گفتنی است مراسم تشییع و تدفین حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی در قم، عصر روز چهارشنبه (5 دی ماه) از ساعت 14 در محل مسجد امام حسن عسگری(ع) به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار خواهد شد.

برچسب ها : سید محمود هاشمی شاهرودی, دانشگاه ادیان و مذاهب