مولفه ها و شاخصه های تقریب مطلوب

تاریخ انتشار: 1397/10/08

مولفه ها و شاخصه های تقریب مطلوب

نشست علمی "مولفه ها و شاخصه های تقریب مطلوب"با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد تقی سبحانی در دانشگاه ادیان و مذاهب می شود.

نشست علمی مولفه ها و شاخصه های تقریب مطلوب با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد تقی سبحانی در دانشگاه ادیان و مذاهب واقع در شهرک پردیسان در قم برگزار می شود.

برپایه این گزارش: حجت الاسلام و المسلمین حمید رضا شریعتمداری به عنوان ناقد و دبیر علمی این نشست نیز حجت الاسلام و المسلمین مهراب صادق نیا خواهد بود.

خاطر نشان می شود: این نشست علمی چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۱۳۹۷ساعت ۱۲/۳۰در دانشگاه ادیان و مذاهب، سالن امام موسی صدر، به میزبانی دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه برگزار می شود

.

برچسب ها : محمد تقی سبحانی, دفتر تقریب, دانشگاه ادیان و مذاهب