حضور آحاد ملت در نهم دی ماه سال 1388 ثابت کرد که ریشههای انقلابی که امام خمینی (ره) در سال 57 آغازگر آن بود نه تنها هنوز شاداب و زنده است بلکه از گذشته مستحکمتر و عمیقتر گردیده است.
در آستانه سالروز نهم دی ماه و روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت»، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی جعفرطیاری قائم مقام و معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در سخنانی این روز را نماد اتحاد و همصدایی انقلابی-اسلامی دانست و افزود: سال 88 با ظهور برخی تحرکات فتنهانگیز و آشکار شدن دوباره طمع دشمنان به در همشکستن پایههای انقلاب اسلامی، موجب شد که تمامی امت ایران از هر جریان و با هرگونه تفکر سیاسی به میدان آمده و یکصدا اقتدار جمهوری اسلامی را فریاد زنند.
معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان افزود: حضور آحاد ملت در نهم دی ماه سال 1388 ثابت کرد که ریشههای انقلابی که امام خمینی (ره) در سال 57 آغازگر آن بود نه تنها هنوز شاداب و زنده است بلکه از گذشته مستحکمتر و عمیقتر گردیده است.
جعفرطیاری گفت: پیام نهم دی ماه برای مسئولین نظام و سیاستمداران، اتحاد و همبستگی ملی بود و به آنان گوشزد کرد که اگرچه ممکن است در آرا و عقیده، اختلاف نظر وجود داشته باشد ولی در حفظ اصل نظام اسلامی، انقلاب، تمامیت ارضی و استقلال سیاسی، انسجام و همصدایی ضرورتی انکار ناپذیر است.
قائم مقام دانشگاه ادیان ادامه داد: دشمنان و بداندیشان جمهوری اسلامی از روز جوانه زدن نهال انقلاب تا امروز که درخت تنومد نظام اسلامی استوار است در کمین انشقاق در انقلاب با شکوه اسلامی هستند؛ مهمترین پیام نهم دی برای آنان بود و بدخواهان بار دیگر با این واقعیت روبرو شدند که تمامی ملت و مسئولان این نظام مقدس، همیشه و همیشه و تا پای جان برای حفظ استقلال و ارزشهای انقلابی میهن خود استوار ایستادهاند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
درباره ما رسالت و وظیفهی اسلامی فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی است که از قبیل آسیبها و خسارتها جلوگیری و با اقدامات سنجیده، علمی و عملی در رفع و یا حداقل مهارکردن این مشکل تلاش کنند. این رسالت خطیر دانشگاه ادیان و مذاهب را برانگیخت تا اقدام به تأسیس دفتر تقریب مذاهب بنماید و در امر پژوهش در باب وحدت اسلامی گام برداشته، در راه اعتلای امت اسلامی و تفاهیم مذهبی مسلمانان انجام وظیفه کند. |