بازدید نماینده رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1397/11/06

بازدید نماینده رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان از دانشگاه ادیان و مذاهب

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق نژاد نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمهوری آذربایجان باحضور در دانشگاه ادیان و مذاهب و دیدار با رئیس  دانشگاه در جریان روند فعالیت های علمی و آموزشی آن قرار گرفت.

وی در بازدید از دانشکده ها و واحد های علمی و آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب از فعالیت های قابل توجه  انجام شده ابراز خرسندی کرده و از تلاشها و تدابیر مسئولان دانشگاه تقدیر  به عمل آورد

نماینده مقام معظم رهبری در جمهوری آذربایجان گفت؛ حسن تدبیر و سوابق علمی و مدیریتی، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب آوازه این دانشگاه را بین المللی کرده است و بسیاری از اندیشمندان ادیان و مذاهب مختلف در اقصی نقاط دنیا به خروجی های این دانشگاه جهت آزاداندیشی دینی، گفتگوی  بین مذاهب و شناخت آرا و مکاتب ادیان آسمانی چشم امید دوخته اند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ادیان و مذاهب یکی از برکات  نگاه تحولی به حوزه علمیه و آرمان‌های مورد نظر علمای سلف، مراجع عظام تقلید و رهبر معظم انقلاب است گفت؛ا میدواریم این دانشگاه و هیئت علمی فرهیخته آن بیش از گذشته منشا تحولات علمی و اندیشه ای در عرصه ادیان و مذاهب باشد و به تمام معنا پایگاه صدور اسلام ناب و معارف اهل‌بیت(علیهم السلام) با  نگاهی تقریبی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق نژاد با اشاره به سابقه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سفرهای علمی به کشورهای مختلف گفت؛ با توجه به حساسیت های بین الادیانی اگر کسی غیر از شخصیت ممتاز جناب حجت الاسلام والمسلمین نواب بود قطعا ثمرات کار به اینجا نمی رسید و باید این تلاش‌ها را پاس داشت.

در پایان نماینده رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان، آمادگی دفتر نمایندگی رهبری در این کشور را برای همکاری‌های علمی و اجرایی با دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام نمود.

در ادامه این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نیز ضمن تقدیر از حضور نماینده رهبری در جمهوری آذربایجان گفت؛ حوزه علمیه قم پایگاه علمی جهان اسلام است و این حوزه بزرگ تلاش کرده است برای مقابله با  اسلام‌هراسی، حقیقت اسلام ناب محمدی را به گوش حق‌طلبان و آزادی‌خواهان جهان برساند .

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران منادی وحدت ادیان و مذاهب است و بر آن اصرار دارد گفت؛ رهبران و اندیشمندان  ادیان و مذاهب می‌توانند با تاکید بر مشترکات، هر توطئه‌ای علیه دین‌زدایی را خنثی نمایند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود؛هدف از تاسیس این دانشگاه معرفی و تلاش علمی برای معرفی ارزش‌های ادیان است و اگر دیگر مکاتب و ادیان نیز مانند حوزه علمیه قم نگاه فرا دینی به مراکز علمی و آموزشی خود بدون تعصب داشته باشند بسیاری از مشکلات قایل حل است و هیچگاه پدیده های شومی چون داعش را شاهد نخواهیم بود.

وی آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب را برای همکاری با دفتر رهبری در جمهوری آذربایجان اعلام کرد.

برچسب ها : اجاق نژاد, نماینده مقام معظم رهبری, دانشگاه ادیان و مذاهب