حجت‌الاسلام و المسلمین نواب:
وهابیت با پول عربستان سعودی تقویت می‌شود
دکتر مهراب صادق نیا؛
مسئولیت‌پذیری و تمرین
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
موجی از همدلی و همکاری را در مناطق سیل‌زده مشاهده کردم
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد
آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب در استانها و شهرهای مختلف برگزار می شود
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد:
تسهیلات جدید دانشگاه ادیان و مذاهب برای طلاب خراسان
دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
آغاز پذیرش اختصاصی طلاب در مقاطع ارشد و دکتری

تاریخ انتشار: 1397/11/28

آغاز پذیرش اختصاصی طلاب در مقاطع ارشد و دکتری

حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب از آغاز پذیرش طلاب در مقاطع ارشد و دکتری خبر داد.

حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب، امروز 27 بهمن 1397، در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به برگزاری آزمون‌ اختصاصی طلاب متقاضی تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب، آخرین مهلت ثبت نام را تا آخر فروردین‌ماه اعلام کرد و گفت: آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، ششم اردیبهشت 1398 و مقطع کارشناسی ارشد، روز 13 اردیبهشت‌ماه 1397 برگزار خواهد شد.

* شرایط و نحوه ثبت نام

وی در تشریح جزئیات و شرایط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، افزود: طلاب برادر و خواهر داوطلب تحصیلات تکمیلی و یا کسانی که از یکی از مراکز و دانشگاه‌های حوزوی فارغ التحصیل شده باشند، می‌توانند برای ثبت‌نام در هریک از رشته‌های دانشگاه ادیان و مذاهب با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو برای ثبت‌نام اقدام کنند.

دبیر مجمع نمایندگان استانی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: بر اساس اعلام معاونت آموزشی، داوطلبان دوره دکتری باید پیش از 31 شهریور 1398 از سطح سه حوزوی و یا کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شوند و داوطلبان کارشناسی‌ارشد نیز می‌بایست پیش از تاریخ مذکور از سطح دو و یا کارشناسی فارغ‌التحصیل شده باشند.

وی به تشریح رشته‌های دانشگاه ادیان و مذاهب در سه محور آموزش مجازی، کارشناسی ارشد و دکتری بر اساس مجوز‌ها و قوانین وزارت علوم پرداخت و اظهار کرد: طلاب سراسر کشور حوزه های علمیه برادران و خواهران می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی اینترنتی urd.ac.ir و اطلاع از جزئیات رشته‌ها، اقدام به ثبت نام نمایند .

* رشته‌های کارشناسی ارشد

حجت‌الاسلام فخرآذر، تحصیل طلاب در دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد را در صورت دارا بودن معدل 17 به بالا رایگان اعلام کرد و افزود: طلابی که سطح دو را تا زمان تعیین شده پشت سر گذاشته باشند، به صورت رایگان در رشته های «شیعه شناسی»، «مطالعات تاریخ تشیع»، «فرق شیعه»، «ادیان ابراهیمی»، «ادیان غیرابراهیمی»، «دین‌شناسی»، «مذاهب اسلامی»، «مذاهب فقهی»، «تصوف و عرفان اسلامی»، «ادیان و عرفان»، «مطالعات زنان گرایش زن و خانواده و گرایش حقوق زن در اسلام»، «فلسفه دین»، «فلسفه کلام اسلامی گرایش فلسفه اسلامی»، «اخلاق گرایش فلسفه اخلاق»، «فلسفه هنر»، «حکمت هنر اسلامی»‌ و «مدیریت رسانه» در دانشگاه ادیان و مذاهب به تحصیل بپردازند.

* رشته‌های دکتری

دبیر مجمع نمایندگان استانی دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین رشته های مقطع دکتری را «شیعه شناسی»، «تاریخ تشیع اثنی عشری»، «فرقه های تشیع»، «تصوف وعرفان اسلامی»، «عرفان اسلامی و اندیشه های امام خمینی(ره)»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «حکمت هنر دینی»، «مذاهب فقهی»، «مذاهب کلامی»، «وهابیت‌شناسی»، «ادیان غیر ابراهیمی گرایش ادیان ایرانی»، «مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی»، «دین‌پژوهی» و «مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام» اعلام کرد.

* فراهم‌سازی امکان تحصیل مجازی

وی در پایان با اشاره به این که امکان تحصیلات تکمیلی طلاب از طریق مجازی نیز در دانشگاه ادیان و مذاهب فراهم است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه تلاش کرده با تخفیفات ویژه، زمینه تحصیل طلاب و فضلای حوزه را در برخی رشته‌های کارشناسی ارشد فوق به صورت مجازی فراهم کند.

فخرآذر در خاتمه گفت: نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور، آماده ارائه راهنمایی و توضیحات به علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب هستند. طلاب واجد شرایط می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02532802610 داخلی 113 تماس بگیرند.