حجت‌الاسلام و المسلمین نواب:
وهابیت با پول عربستان سعودی تقویت می‌شود
دکتر مهراب صادق نیا؛
مسئولیت‌پذیری و تمرین
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
موجی از همدلی و همکاری را در مناطق سیل‌زده مشاهده کردم
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد
آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب در استانها و شهرهای مختلف برگزار می شود
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد:
تسهیلات جدید دانشگاه ادیان و مذاهب برای طلاب خراسان
دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
آغاز پذیرش اختصاصی طلاب در مقاطع ارشد و دکتری

آغاز پذیرش طلاب اهل‌سنت در مقطع کارشناسی ارشد غیرحضوری

تاریخ انتشار: 1397/12/13

آغاز پذیرش طلاب اهل‌سنت در مقطع کارشناسی ارشد غیرحضوری

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان از آغاز پذیرش طلاب اهل‌سنت در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان معاون پژوهش دانشگاه از عزم دانشگاه ادیان و مذاهب برای تعامل و گفت‌وگو و گسترش فرهنگ تقریب در کشور از طریق جذب دانشجوی اهل‌سنت برای تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد (غیرحضوری)‌ برای دومین سال پیاپی خبر داد.

وی در خصوص شرایط این دسته از داوطلبان تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: بر اساس توافق صورت گرفته با دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت، آن دسته از طلاب علاقه‌مند به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب که فاقد مدرک سطح دوم (ویژه اهل‌سنت) هستند، می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس azmoon.urd.ac.ir در آزمون کتبی سیزدهم اردیبهشت‌ماه 1398 (در شهرهای قم، مشهد، زاهدان، عسلویه، بندرعباس، اهواز، سنندج، ارومیه، گرگان و تهران) شرکت و پس از کسب حد نصاب لازم (60 نمره از 100 نمره) در دوره آموزشی دروس تکمیلی و پیشنیازی که در تابستان 1398 برگزار می‌شود، شرکت کنند و پس از قبولی، در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب شروع به تحصیل به صورت غیرحضوری نمایند.

عضو شورای تقریب دانشگاه ادیان و مذاهب درباره رشته‌هایی که این دسته از داوطلبان می‌توانند در آن ادامه تحصیل دهند، گفت: مذاهب اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب فقهی، مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام و زن و خانواده و فلسفه و کلام اسلامی رشته‌هایی هستند که طلاب اهل‌سنت واجد شرایط می‌توانند در این رشته‌ها ادامه تحصیل دهند.

وی در پایان به واجدان شرایط توصیه کرد با مراجعه به پایگاه اینترنتی دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس urd.ac.ir ضمن اطلاع از جزئیات بیشتر، در آزمون مربوطه ثبت نام کنند.

برچسب ها : اهل سنت, دانشگاه ادیان و مذاهب, دکتر فرمانیان, پذیرش