دانشگاه ادیان و مذاهب با اعلام فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های گوناگون جهت تسهیل در روند جذب دانشجو ،آزمون ورودی را در استانها و شهرستانهای مختلف برگزار می نماید.
دانشگاه ادیان و مذاهب با اعلام فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های گوناگون جهت تسهیل در روند جذب دانشجو ،آزمون ورودی را در استانها و شهرستانهای مختلف برگزار می نماید.
دکتر رحمان بوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان این مطلب گفت؛ با توجه به پرکندگی حضور طلاب و روحانیون شیعه و سنی در مناطق مختلف کشور، مقرر گردید آزمون ورودی متقاضیان تحصیل در رشته کارشناسی ارشد و دکتری به تناسب جذب و ثبت نام متقاضیان در استانها و شهرهای مختلف بر گزار گردد.
وی ضمن دعوت از طلاب و فضلای شیعه و سنی کشور برای ثبت نام در این آزمون گفت ؛ بنا به نظر مساعد ریاست دانشگاه و معاونین و پییشنهاد نمایندگان استانی ،مقرر گردید، جهت رعایت حال متقاضیان تحصیل در این دانشگاه، آزمون جذب دانشجو در استانها و شهرهای گوناگون از جمله ، قم ، مشهد ، زاهدان عسلویه ،بندر عباس ، اهواز ، سنندج ،ارومیه ، گرگان و تهران برگزار شود.
دکتر بوالحسنی با اشاره به برگزاری آزمون اختصاصی طلاب متقاضی تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب، آخرین مهلت ثبت نام را تا آخر فروردین ماه اعلام کرد و گفت: آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری، ششم اردیبهشت 1398 و مقطع کارشناسی ارشد، روز 13 اردیبهشتماه 1397 برگزار خواهد شد.
*امکان تحصیل طلاب اهل سنت
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب یاد آور شد ،دانشگاه ادیان و مذاهب برای تعامل و گفتوگو و گسترش فرهنگ تقریب در کشور از طریق جذب دانشجوی اهلسنت برای تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد (غیرحضوری) برای دومین سال پیاپی خبر داد.
وی در خصوص شرایط این دسته از داوطلبان تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: بر اساس توافق صورت گرفته با دبیرخانه شورای برنامهریزی مدارس علوم دینی اهلسنت، آن دسته از طلاب علاقهمند به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب که فاقد مدرک سطح دوم (ویژه اهلسنت) هستند، میتوانند با ثبتنام در سامانه دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس azmoon.urd.ac.ir در آزمون کتبی سیزدهم اردیبهشتماه 1398 (در شهرهای قم، مشهد، زاهدان، عسلویه، بندرعباس، اهواز، سنندج، ارومیه، گرگان و تهران) شرکت و پس از کسب حد نصاب لازم (60 نمره از 100 نمره) در دوره آموزشی دروس تکمیلی و پیش نیازی که در تابستان 1398 برگزار میشود، شرکت کنند و پس از قبولی، در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب شروع به تحصیل به صورت غیرحضوری نمایند.
* شرایط و نحوه ثبت نام
وی در تشریح جزئیات و شرایط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، افزود: طلاب برادر و خواهر داوطلب تحصیلات تکمیلی و یا کسانی که از یکی از مراکز و دانشگاههای حوزوی فارغ التحصیل شده باشند، میتوانند برای ثبتنام در هریک از رشتههای دانشگاه ادیان و مذاهب با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو برای ثبتنام اقدام کنند.
بوالحسنی ادامه داد: بر اساس اعلام معاونت آموزشی، داوطلبان دوره دکتری باید پیش از 31 شهریور 1398 از سطح سه حوزوی و یا کارشناسی ارشد فارغالتحصیل شوند و داوطلبان کارشناسیارشد نیز میبایست پیش از تاریخ مذکور از سطح دو و یا کارشناسی فارغالتحصیل شده باشند.
وی به تشریح رشتههای دانشگاه ادیان و مذاهب در سه محور آموزش مجازی، کارشناسی ارشد و دکتری بر اساس مجوزها و قوانین وزارت علوم پرداخت و اظهار کرد: طلاب سراسر کشور حوزه های علمیه برادران و خواهران میتوانند با مراجعه به سایت دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی اینترنتی urd.ac.ir و اطلاع از جزئیات رشتهها، اقدام به ثبت نام نمایند .
* رشتههای کارشناسی ارشد
دکتر بوالحسنی، تحصیل طلاب در دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد را در صورت دارا بودن معدل 17 به بالا رایگان اعلام کرد و افزود: طلابی که سطح دو را تا زمان تعیین شده پشت سر گذاشته باشند، به صورت رایگان در رشته های «شیعه شناسی»، «مطالعات تاریخ تشیع»، «فرق شیعه»، «ادیان ابراهیمی»، «ادیان غیرابراهیمی»، «دینشناسی»، «مذاهب اسلامی»، «مذاهب فقهی»، «تصوف و عرفان اسلامی»، «ادیان و عرفان»، «مطالعات زنان گرایش زن و خانواده و گرایش حقوق زن در اسلام»، «فلسفه دین»، «فلسفه کلام اسلامی گرایش فلسفه اسلامی»، «اخلاق گرایش فلسفه اخلاق»، «فلسفه هنر»، «حکمت هنر اسلامی» و «مدیریت رسانه» در دانشگاه ادیان و مذاهب به تحصیل بپردازند.
* رشتههای دکتری
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین رشته های مقطع دکتری را «شیعه شناسی»، «تاریخ تشیع اثنی عشری»، «فرقه های تشیع»، «تصوف وعرفان اسلامی»، «عرفان اسلامی و اندیشه های امام خمینی(ره)»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «حکمت هنر دینی»، «مذاهب فقهی»، «مذاهب کلامی»، «وهابیتشناسی»، «ادیان غیر ابراهیمی گرایش ادیان ایرانی»، «مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی»، «دینپژوهی» و «مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام» اعلام کرد.
* فراهمسازی امکان تحصیل مجازی
وی در پایان با اشاره به این که امکان تحصیلات تکمیلی طلاب از طریق مجازی نیز در دانشگاه ادیان و مذاهب فراهم است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه تلاش کرده با تخفیفات ویژه، زمینه تحصیل طلاب و فضلای حوزه را در برخی رشتههای کارشناسی ارشد فوق به صورت مجازی فراهم کند.
بوالحسنی در خاتمه گفت: نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور، آماده ارائه راهنمایی و توضیحات به علاقهمندان به تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب هستند. طلاب واجد شرایط میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02532802626 تماس بگیرند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
درباره ما رسالت و وظیفهی اسلامی فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی است که از قبیل آسیبها و خسارتها جلوگیری و با اقدامات سنجیده، علمی و عملی در رفع و یا حداقل مهارکردن این مشکل تلاش کنند. این رسالت خطیر دانشگاه ادیان و مذاهب را برانگیخت تا اقدام به تأسیس دفتر تقریب مذاهب بنماید و در امر پژوهش در باب وحدت اسلامی گام برداشته، در راه اعتلای امت اسلامی و تفاهیم مذهبی مسلمانان انجام وظیفه کند. |