حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
هم‌بستگی انسانی مهم‌ترین هدف ما است
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب:
تحقق امت واحده از مقاصد شریعت است
سید حسن خمینی در دیدار جمعی از علمای شیعه و سنّی؛
«وحدت مذاهب» شعار کلیدی انقلاب بوده است
حجت الاسلام والمسلمین زمانی مطرح کرد:
وحدت شیعه و سنی و تقریب از واجبات شرعی و دینی است
حجت‌الاسلام و المسلمین نواب:
وهابیت با پول عربستان سعودی تقویت می‌شود
دکتر مهراب صادق نیا؛
مسئولیت‌پذیری و تمرین
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
موجی از همدلی و همکاری را در مناطق سیل‌زده مشاهده کردم

تاریخ انتشار: 1398/02/07

موجی از همدلی و همکاری را در مناطق سیل‌زده مشاهده کردم

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در بازدید از مناطق سیل‌زده استان لرستان در گفت‌وگویی کوتاه، شرایط مناطق آسیب‌دیده و روند امدادرسانی به مردم را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگویی با اشاره به وجود هم‌دلی و هم‌کاری در امدادرسانی به مناطق سیل‌زده گفت: حضور نهادهای خدماتی و نیروهای مردمی در مناطق آسیب‌دیده به مقداری است که گویی همه ایرانیان در یک جا جمع شده‌ و همگی برا بهبود شرایط در حال تلاش هستند. ستادهای امدادی از اقصی نقاط ایران در نقاط مختلف آسیب دیده از سیل‌ حضور دارند و همگی آنان از مردم عادی تا نیروهای مسلح در حال فعالیت هستند به گونه‌ای که در برخی مناطق اجتماع افراد و خودروها موجب ترافیک نیز شده است. با چنین روندی احساس می‌شود به زودی شرایط عادی بر این شهرها حاکم شود.

سید ابوالحسن نواب ادامه داد: روحیه مردم ایران بسیار ستودنی است و این ملت در هر شرایطی یار و غم‌خوار یکدیگر بوده‌اند؛ مردم برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه می‌شتابند و اهالی کرمانشاه که خود هنوز به صورت کامل سامان نگرفته‌اند نیز برای کمک به مردم لرستان و دیگر مناطق پیش‌گام می‌شوند. مردم ایران همه با هم هستند. هر خدمتی به این مردم شود، کم است و مسئولان دولتی با هیچ خدمتی نمی‌توانند حق مردم را به جا آورند. در امر خدمت‌رسانی مسئولان هر چه تلاش کنند از مردم عقب خواهند بود چرا که ملت ثابت کرده است که همیشه پیشرفته‌تر، قوی‌تر و منسجم‌تر وارد میدان شده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: باید یادآور شد در حوادث اخیر، نقش نیروهای مسلح و سپاه پاسداران در امر امدادرسانی بسیار چشمگیر بوده است و آنان به طور انقلابی و فوق‌العاده سریع توانسته‌اند بسیاری ازمشکلات را حل کرده و نیازهای ضروری و اولیه آسیب‌دیدگان را مرتفع کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب در پاسخ به سوالی درباره علت، هدف و نتایج حضورش در مناطق سیل‌زده استان لرستان گفت: در این سفر به همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان عضو هیئت مدیره مرکز خدمات حوزه علمیه قم و حجت‌الاسلام والمسلمین بیرانوند مدیر نمایندگی مرکز خدمات حوزه در استان لرستان ضمن بازدید از مناطق آسیب‌دیده به خصوص شهرهای خرم‌آباد، پلدختر و نورآباد، اوضاع شهرهای آسیب‌دیده را بررسی کرده و امیدواریم با مشاهدات خود و گزارش نتایج این سفر به مراکز تصمیم‌گیرنده، آثار و فوایدی را به زودی شاهد باشیم.

برچسب ها : مناطق سیل‌زده, لرستان, دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب