حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
حدیث غدیر معتبرترین احادیث منقول در شیعه و سنی است
گروه اندیشه بررسی می کند:
منظور از تقریب مذاهب اسلامی چیست؟
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
هم‌بستگی انسانی مهم‌ترین هدف ما است
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب:
تحقق امت واحده از مقاصد شریعت است
سید حسن خمینی در دیدار جمعی از علمای شیعه و سنّی؛
«وحدت مذاهب» شعار کلیدی انقلاب بوده است
حجت الاسلام والمسلمین زمانی مطرح کرد:
وحدت شیعه و سنی و تقریب از واجبات شرعی و دینی است
حجت‌الاسلام و المسلمین نواب:
وهابیت با پول عربستان سعودی تقویت می‌شود

مهمترین عامل تقریب میان مسلمانان قرآن کریم است

تاریخ انتشار: 1398/04/04

مهمترین عامل تقریب میان مسلمانان قرآن کریم است

وحدت اسلامی و تقریب مذاهب اسلامی به عنوان اساس مقابله با چالشهای فراروی جهان اسلام مطرح است.
بر این اساس در نظر است هر بار گوشه ای از  فرمایشات و توصیه های یکی از بزرگان در این حوزه را برای تنویر بیشتر افکار عمومی منتشر کنیم.
آیت الله جوادی آملی با بیان این مطلب که «مهمترین عامل تقریب میان مسلمانان قرآن کریم است» اظهار داشت: خداوند قرآن را نازل کرد اما نزول قرآن مانند نزول باران نیست؛ خداوند باران را به زمین انداخت اما قرآن را به زمین آویخت و به همه ما امر کرد این طناب را محکم بگیرید و بالا بیایید.  طنابی که در گوشه ای افتاده قابل بالا رفتن نیست اما حبلی که به بالا متصل باشد هم از سقوط نجات می دهد و هم زمینه صعود را فراهم می آورد. تنها راه تحقق تقریب بین مذاهب اسلامی اولاً نجات از شرک رقیق و منیّتی است که در بسیاری وجود دارد و ثانیاً دستیابی به قرب الهی و حقیقت الهی است که در این صورت نه داعشی در جهان اسلام به وجود خواهد آمد و نه جریانهای تکفیری و سلفی وجود خواهند داشت.

برچسب ها : آیت الله جوادی آملی, تقریب, مسلمانان, قرآن کریم, جهان اسلام, مذاهب اسلامی, وحدت اسلامی