حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
دکتر علی آقانوری در گفتگو با ایرنا مطرح کرد؛
با توهین نمی ‎توان جلب محبت کرد
به مناسبت هفته وحدت برگزار می شود؛
محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی کشور
دکتر مهدی فرمانیان مطرح کرد:
امروز جهان به‌شدت به دنبال شناخت شیعه است
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
حدیث غدیر معتبرترین احادیث منقول در شیعه و سنی است

تاریخ انتشار: 1398/05/31

حدیث غدیر معتبرترین احادیث منقول در شیعه و سنی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در مراسم جشن عید سعید غدیر خم با اشاره به اهمیت مسئله غدیر در اسلام و تشیع گفت: مسئله غدیر هم در کتب روایی اهل‌سنت و هم کتب روایی شیعه به تواتر آمده است و این حدیث جزو معتبرترین احادیث منقول در شیعه و سنی است.

وی در ادامه گفت: گرچه اهل‌سنت برداشتی متفاوت از برداشت شیعه از این واقعه داشته‌اند، اما نباید اجازه دهیم تأکید و توجه به مسئله تقریب موجب کم‌رنگ شدن نگاه شیعه به این مسئله یعنی اعلام ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السلام شود.

ریاست دانشگاه هم‌چنین گفت: ما موظفیم ابعاد مختلف این واقعه بازشناسی و در جهان تبلیغ کنیم تا همگان با این مسئله که جزو افتخارات شیعه است، آشنا شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در پایان گفت: شیعه و سنی معتقدند که مناقب و فضائل امیرالمؤمنین علی علیه السلام قابل مقایسه با هیچ‌کس دیگر از صحابه و یاران پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نیست. این را می‌توان از کتب روایی اهل‌سنت دریافت.

برچسب ها : سید ابوالحسن نواب, شیعه, غدیر خم, دانشگاه ادیان و مذاهب