از نظر قرآن کریم، اتحاد و همبستگی مؤمنان از آثار ایمان است

تاریخ انتشار: 1398/08/04

از نظر قرآن کریم، اتحاد و همبستگی مؤمنان از آثار ایمان است

اگر مسلمانان همانند رودهایی که به دریا می‌ریزند، با هم متحد شوند؛ هیچ کشوری جرأت تعرض به خاک آنها را نخواهد داشت.

از نظر قرآن کریم، اتحاد و همبستگی مؤمنان از آثار ایمان است. ایمان‌محوری تنها راه افزایش اتحاد و همبستگی در میان مسلمانان است. اعتقاد و ایمان به خداوند، جمعیت‌های مختلف را بر محور واحدی جمع می‌کند. همه مردم دوستدار وحدت اند و در جهان، شاید فردی پیدا نشود که از وحدت انتقاد کند؛ زیرا وحدت مورد علاقه همه مردم و عقلای عالم است و کثرت به معنای اختلاف و به‌هم خوردن جمعیت، زشت و مایه ضرر است.

برچسب ها : آیت الله سبحانی, اتحاد و همبستگی, دفتر تقریب, دانشگاه ادیان و مذاهب