گزارش نشست علمی آیت الله دکتر مبلغی

تسلیت خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب به حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب

تاریخ انتشار: 1398/08/28

تسلیت خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب به حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب درگذشت عالم مجاهد و انقلابی حجت الاسلام والمسلمین زارعان را به ریاست دانشگاه تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، در پی درگذشت عالم مجاهد و انقلابی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد زارعان، اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در پیامی این ضایعه را به حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، تسلیت گفتند. متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

سرور معزز حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب(زید عزه)

درگذشت تاسف‌بار  والد محترم همسر گراميتان عالم مجاهد و انقلابی حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد زارعان (رضوان الله تعالی علیه) را از صميم قلب به محضر جناب‌عالی و دیگر بستگان مصیبت‌دیده تسليت عرض مي كنيم.

از خداوند متعال براي آن فقيد سعيد که عمر خویش را صرف ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و سربلندی انقلاب اسلامی عزیز نمود، غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان محترم صبر، اجر و سلا‌متي خواستاریم. امیدواریم حضرتعالی كه از سرمايه‌هاي ارزنده اسلا‌م و مسلمين، تشيع و حوزه‌هاي علميه هستيد در راه خدمت به اسلا‌م، انقلا‌ب و معارف اهل البيت (ع) موید به توفیقات روزافزون خداوند متعال باشید.