بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای

تاریخ انتشار: 1398/10/02

بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای

نشست علمی «انقلاب اسلامی و تقریب مذاهب: بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی)» هم‌زمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر دبیر اجرایی دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب درباره نشست علمی «انقلاب اسلامی و تقریب مذاهب: بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی)» که هم‌زمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، گفت: با توجه به رویکرد دانشگاه ادیان و مذاهب در تقریب مذاهب و گفت‌وگوی بین ادیان و نگاه ویژه انقلاب اسلامی و به‌ویژه مقام معظم رهبری به امر تقریب مذاهب و وحدت مسلمین؛ هم‌چنین با نگاه به شرایط حساس منطقه و نیاز به مطرح شدن بیش از پیش امر تقریب و گفت‌وگو، دانشگاه ادیان و مذاهب نشست علمی «انقلاب اسلامی و تقریب مذاهب: بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی)» را با مشارکت اندیشمندان و پژوهشگران حوزه تقریب هم‌زمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند.

وی افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب از پژوهشگران و علاقه‌مندان به حوزه تقریب دعوت می‌کند مقالات، طرح‌ها و پیشنهادهای خود را برای ارائه در نشست علمی «انقلاب اسلامی و تقریب مذاهب: بازشناسی دیدگاه‌ها، اقدامات و دستاوردهای تقریبی آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله العالی)» به دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب ارسال نمایند.

حجت‌الاسلام فخرآذر در پایان یادآور شد: جزئیات برگزاری این نشست علمی به زودی از طریق رسانه‌های عمومی به اطلاع علاقه‌مندان خواهد رسید.

شماره تماس 02532802610 داخلی 157 آمادگی پاسخگویی به سؤالات می باشد.

برچسب ها : نشست علمی, دانشگاه ادیان و مذاهب, دفتر تقریب مذاهب اسلامی, آیت الله خامنه ای, دستاوردهای تقریبی