حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)
پویشی برای مطالعه بیشتر؛
آخرین کتابی که خوانده‌ام
معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خبر داد:
آمادگی طلاب اهل‌سنت برای شرکت در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
آیت‌الله جنتی شخصیتی تقریبی و بین‌المللی دارند

نشست مشترک علما و اندیشمندان ایران و ترکیه برگزار شد

تاریخ انتشار: 1398/10/08

نشست مشترک علما و اندیشمندان ایران و ترکیه برگزار شد

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با سفر به ترکیه در نشست مشترک بین علمای ایران و ترکیه شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سفر چهار روزه که با همراهی جمعی از علمای ایرانی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به انجام رسید، ضمن دیدار با علی ارباش رئیس سازمان دیانت ترکیه در مراسم افتتاح نمایشگاه تخصصی محصولات قرآنی ایران در مسجد احمد حمدی آکسکی شهر آنکارا شرکت کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در بخشی از این سفر در نشست مشترک علمای ایران و ترکیه شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در سخنراني خود در نشست کمیته علما و اندیشمندان ایران و ترکیه با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و دینی کشور ترکیه گفت: ترکیه با توجه به پتانسیل خود می‌تواند در جهان اسلام بیش از گذشته بدرخشد. این کشور ظرفیت این را دارد که در اسلام نقش مؤثرتری ایفا کند.

وی نیاز امروز جامعه جهانی و مسلمانان را تحقق اسلام عقلانی و اعتدال دانست و خواستار تعامل علمای دو کشور با یکدیگر برای سرعت بخشیدن به همکاری‌های دینی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب مطرح کرد: ما دارای سلایق مشترکی با یکدیگر هستیم و دنیای آینده، دنیای هنر است لذا باید از ظرفیت‌های دو کشور در عرصه هنر بهره‌برداری لازم را انجام دهیم.

گفتنی است امضای تفاهم‌نامه با حضور ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و علی ارباش رئیس سازمان دیانت ترکیه از جمله برنامه‌های این سفر بود.

در این سند همکاری ضمن تشکیل کمیته علمایی مشترک بین دو کشور، بر تداوم همکاری‌های علمی و دینی با مشارکت یکدیگر در زمینه‌های علمی، آموزشی و دانشگاهی، همکاری در زمینه حج، انتشارات دینی، فعالیت‌های علمی و هنری در زمینه‌های قرآنی، برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی، قرآن‌پژوهی و فضای مجازی، همکاری در زمینه توسعه وحدت اسلامی، مقابله با اسلام‌هراسی، هم‌گرایی دینی، استمرار در برگزاری سالانه فعالیت‌های کمیته علمای دو کشور با مدیریت مرکز حوزه‌های علمیه جمهوری اسلامی ایران از جمله اهداف این تفاهم‌نامه بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان این سفر روز شنبه با حضور در دانشگاه حاجی بکتاش شهر نوشهیر با رئیس این دانشگاه دیدار و تفاهم‌نامه همکاری را امضا کرد.

گفتنی است سازمان دیانت ترکیه تنها مرجع دینی ترکیه محسوب می‌شود و وظیفه هدایت دینی جامعه ترکیه و اداره امور مساجد آن کشور و هم‌چنین مدیریت علمای دینی و ائمه جمعه و جماعات ترکیه را در سراسر جهان بر عهده دارد و رئیس آن را رئیس‌جمهور منصوب می‌کند.