حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)
پویشی برای مطالعه بیشتر؛
آخرین کتابی که خوانده‌ام
معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خبر داد:
آمادگی طلاب اهل‌سنت برای شرکت در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
آیت‌الله جنتی شخصیتی تقریبی و بین‌المللی دارند

پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی

تاریخ انتشار: 1398/10/16

پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی

به راستی، در سوگ پرکشیدن سردار قاسم سلیمانی چه می توان کرد، جز پناه بردن به خدای مقتدرِ حکیم که برای بهترین بندگانش، بهترین ها را مقدر می کند!

در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه ایشان به ویژه مجاهد بزرگ اسلام ابومهدی المهندس،حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب  پیام تسلیتی  صادر کردند.

متن پیام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است.

"و سيعلم الذين ظلموا أي منقلب ينقلبون"

سلیمانی بزرگ که عمری را در جهاد و مقاومت سپری کرد و پایه گذار مقاومت مومنانه در جهان اسلام بود، نمی توانست جز با شهادت، آن هم به دست پلیدترین دشمنان این دین و سرزمین، زندگی اش را به پایان ببرد!
او هرگز دامانش را به سیاست ورزی های معهود نیالود و پیوندش را فراتر از تعلقات قومی، مذهبی و حتی جناحی، با همه دلسوزان جهان اسلام حفظ کرد و از هیچ خیرخواهی ای برای امت اسلام، دریغ نکرد.
شهادت این سردار بزرگ را که به چند دهه معاشرت و مصاحبت با او در جبهه های نبرد و مقاومت،  مفتخر و مبتهج هستم، به فرمانده عالی مقاومت، مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی، و به خانواده و همه بازماندگان و شیفتگان او تسلیت گفته، از خدای بزرگ می خواهم که بر علو درجات آن شهید عزیز و نیز همراهان سرافرازش، به ویژه مجاهد اسلام ابومهدی المهندس بیفزاید و به مردم و مسئولان ما شایستگی تداوم راه وی و نیز بهره گیری از انسجام ملی و اسلامیِ ناشی از شهادت وی را عنایت فرماید!
بی تردید، راه نورانی وی ادامه خواهد یافت و آمریکای جنایتکار و اسرائیل اشغالگر که اینک نوعی شادی همراه با ترس را تجربه می کنند، پاسخ این اقدام بزدلانه و ناشیانه را با وحدت امت اسلامی و مقاومت هوشمندانه مومنان را در خواهند یافت!

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

برچسب ها : سرادر حاج قاسم سلیمانی, شهدای مقاومت, ابو مهدی المهندس, سیدابوالحسن نواب, شهدای حشدالشعبی