دانشگاه ادیان و مذاهب آماده امدادرسانی به مناطق سیل‌زده

تاریخ انتشار: 1398/11/03

دانشگاه ادیان و مذاهب آماده امدادرسانی به مناطق سیل‌زده

دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب در پی وقوع فاجعه سیل در استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان، از آمادگی این دفتر برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دفتر تقریب مذاهب دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور اطلاعیه‌ای ضمن عرض هم‌دردی به مناسبت فاجعه سیل در جنوب شرق کشور اعلام کرد، آمادگی دارد کمک‌های نقدی استادان، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه را جمع‌آوری و در اختیار نهادهای فعال در کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده جنوب شرق کشور قرار دهد.

علاقه‌مندان به همیاری می‌توانند کمک‌های خود را به دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه تحویل دهند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32802610 025 داخلی 197 یا شماره 09907661051 تماس بگیرند.