گزارش نشست علمی آیت الله دکتر مبلغی

جذب دانشجوی اهل سنت در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

تاریخ انتشار: 1399/01/20

جذب دانشجوی اهل سنت در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از میان طلاب اهل سنت دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،بر اساس توافق دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت و دانشگاه ادیان و مذاهب، مقرر شد آن دسته از داوطلبان آزمون کارشناسی‌ارشد غیرحضوری که با شرکت در آزمون کتبی ۳۰ خردادماه ۱۳۹۹ موفق به دریافت نمره حد نصاب از دروس عمومی ویژه طلاب اهل‌سنت شوند، ولی مدرک پایه تحصیلی (کارشناسی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سطح دو مورد تائید دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت) را ندارند، می‌توانند با شرکت در دوره‌های پیشنیاز و کسب قبولی در این دوره اقدام به ثبت‌نام در نیم‌سال اول تحصیلی سال ۱۳۹۹ ـ ۱۴۰۰ کارشناسی ارشد نمایند.

داوطلبان برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب می توانند به آدرس azmoon.urd.ac.ir مراجعه کنند.

برچسب ها : طلاب اهل سنت, سطح دو حوزه, دانشگاه ادیان و مذاهب, دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت