حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)
پویشی برای مطالعه بیشتر؛
آخرین کتابی که خوانده‌ام
معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خبر داد:
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
آیت‌الله جنتی شخصیتی تقریبی و بین‌المللی دارند

تاریخ انتشار: 1399/02/23

آمادگی طلاب اهل‌سنت برای شرکت در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب

معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور از پذیرش دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در مقطع کارشناسی ارشد از بین طلاب و روحانیون دارای مدرک سطح دو برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ خبر داد.

ماموستا ایوب احمدپور، معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: بر اساس توافق دانشگاه ادیان و مذاهب و دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت، دانشگاه ادیان و مذاهب برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در مقطع کارشناسی ارشد از بین طلاب و روحانیون اهل‌سنت دارای مدرک سطح دو دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی دانشجو می‌پذیرد.

وی افزود: ثبت‌نام در سایت دانشگاه ادیان و مذاهب، منوط به ثبت مشخصات طلاب و روحانیون اهل‌سنت در سیستم آموزش دبیرخانه و گذراندن محتوای آموزشی در حد سطح دو، مورد تأیید دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل‌سنت استان کردستان است.

معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور بیان کرد: افرادی مجاز به ثبت‌نام و شرکت در آزمون هستند که در سیستم نام، دارای پست طلبگی، روحانی و یا مدرس باشند، و یا اسم آن‌ها در مدرسه‌ای داخل سیستم نام، ثبت شده باشد.

وی داشتن مدرک سطح دو دبیرخانه را شرط شرکت در این آزمون ذکر و عنوان کرد: با توافق حاصله، تعیین منابع و اجرای دوره تکمیلی با هماهنگی معاونت آموزش و پژوهش صورت خواهد گرفت. آزمون ویژه پذیرش کارشناسی ارشد مجازی دانشگاه ادیان و مذاهب به منزله آزمون جامع تعیین سطح علمی طلاب و روحانیون اهل‌سنت است.

ماموستا احمدپور یادآور شد: دبیرخانه در صورت رعایت ضوابط مصوب از جمله اعمال منابع و سؤالات آزمون با هماهنگی دبیرخانه، هم‌چنین ارسال ریز نمرات آزمون و دوره تکمیلی و سایر اسناد موردنظر، برای طلاب فاقد مدرک سطح دو دبیرخانه که در این آزمون پذیرفته می‌شوند مدرک سطح دو صادر خواهد کرد.

گفتنی است طلاب اهل سنت فاقد سطح دو می توانند در رشته های مذاهب اسلامی، مذاهب فقهی، فلسفه و کلام اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی و مطالعات زنان با دو گرایش حقوق زن در اسلام و زن و خانواده به صورت غیرحضوری در دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه تحصیل داده و مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دریافت کنند.

همچنین طلاب دارای مدرک سطح دو می توانند در تمامی رشته های حضوری و غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب پس از قبولی در آزمون ورودی به تحصیل ادامه دهند.

برچسب ها : مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور, دانشگاه ادیان و مذاهب, طلاب اهل سنت, مدرک سطح دو دبیرخانه