حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
امیدِ آن دارم که هم‌چنان پرچم تقریب در هند، برافراشته بماند
به قلم محمد رجایی‌نژاد دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
رابطه سنت و تجدد؛ روی‌کردها و قرائت‌ها؛ با تأکید بر آرای امام خمینی(ره)
پویشی برای مطالعه بیشتر؛
آخرین کتابی که خوانده‌ام
معاون آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خبر داد:
آمادگی طلاب اهل‌سنت برای شرکت در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب؛
آیت‌الله جنتی شخصیتی تقریبی و بین‌المللی دارند

تأسيس جهاد اسلامی نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم مظلوم فلسطین بود

تاریخ انتشار: 1399/03/26

تأسيس جهاد اسلامی نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم مظلوم فلسطین بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پیامی درگذشت دکتر رمضان عبدالله دبیرکل سابق جهاد اسلامی فلسطین را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت جناب دکتر رمضان عبدالله شلح، دبیرکل سابق جهاد اسلامیِ فلسطین مایه تأسف و تأثر گردید.

بی‌تردید، تأسيس جهاد اسلامی در کنار حماس نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم مظلوم فلسطین بود که مقوله مقاومت اسلامی را با تکیه بر ایمان و بصیرت امت اسلامی، به دور از مرزبندی‌های قومی و مذهبی، و با دست شستن از دولت‌های سست‌عنصر و سازمان‌های ناتوان بین‌المللی رقم زد و رونق بخشید.

اینک که در فقدِ استاد رمضان عبدالله به سوگ نشسته‌ایم، با یادکردی از بنیان‌گذار فقیدِ جهاد اسلامی، مرحوم فتحی شقاقی، می‌توانیم با قاطعیت اعلام کنیم که تجربه گران‌سنگ مقاومت اسلامی می‌رود تا ثمرات خود را یکی پس از دیگری بچیند و برگیرد و خود را به عنوان الگوی برتر در مواجهه با همه مستکبران عالم، به دور از سازش‌کاری تجدیدنظرطلبان و نیز خشونت‌های کورِ تکفیریان بر کرسی بنشاند.

این‌جانب ضمن تسلیت این مصیبت سنگین به پرچمدار مقاومت اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و همه هم‌رزمان این فقیدِ غالی در جهاد اسلامی و حماس، از خداوند متعال می‌خواهم که به آحاد امت اسلامی توفیق حفظ و تقویت میراث مقاومت اسلامی را عنایت فرماید!

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

برچسب ها : رمضان عبدالله شلح, جهاد اسلامی, فلسطین, سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب